Harry en Meghan keren volgende maand al terug naar de UK: “Op vraag van de Queen”

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn over een paar weken waarschijnlijk terug in het Verenigd Koninkrijk.
EPA Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn over een paar weken waarschijnlijk terug in het Verenigd Koninkrijk.
Meghan Markle (38) en prins Harry (35) zijn amper aangekomen in Canada, waar ze hun nieuwe thuis zullen maken, of ze moeten al opnieuw naar het Verenigd Koninkrijk afzakken. Queen Elizabeth (93) vraagt namelijk dat het koppel aanwezig is op Commonwealth Day, op maandag 9 maart. Dat meldt The Sunday Times.

Het was hét nieuws van het jaar: Meghan Markle en prins Harry besloten om het Verenigd Koninkrijk achter zich te laten en samen met baby Archie naar Canada te verhuizen. Hun koninklijke taken gaven ze daarvoor met veel plezier op. Toch knippen ze de banden met de Britse koninklijke familie niet helemaal door. Op 9 maart wordt in het Verenigd Koninkrijk Commonwealth Day gevierd, een dag in het teken van het Gemenebest, dat bestaat uit 53 lidstaten waarvan koningin Elizabeth hoofd is. De Queen heeft gevraagd dat Meghan en Harry op de festiviteiten aanwezig zullen zijn. Ook Archie zakt mee af naar Londen. Het wordt een van de laatste keren dat het koppel bij een dergelijke gebeurtenis aanwezig zal zijn. 

Meghan en Harry kozen ervoor om zélf hun geld te gaan verdienen, buiten de koninklijke familie om. Vorige week nog waren ze te gast op een evenement van JP Morgan in Miami, waar Harry een toespraak gaf aan 425 bankiers. Ook Meghan zou gesproken hebben. Volgens geruchten kreeg het koppel daar maar liefst 1 miljoen dollar voor. 
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Maurice Keukelaers

  Waarschijnlijk gingen ze aan die bankiers uitleggen hoe je veel geld kan verdienen door niets nuttigs te doen.

 • Guido Hutsebaut

  Als je hier 'n speech houd voor 'n pak bankiers krijg je 'n drankbonneke of twee.....

 • geert vanpraet

  Dat ze keer die gasten gerustlaten

 • Emi De graeve

  ze kozen er voor om hun geld zelf te verdienen ? Te scheppen....ja.

 • mertens jean

  Wat hebben wij hier toch te maken met die Britse soap. Een jong koppel dat weg en weer vliegt op kosten van de belastingbetaler. Profiteurs op grote schaal.