Halfzus smeekt Meghan Markle in kerstkaart om familieruzie te beëindigen

Meghan Markle
AFP Meghan Markle
Samantha Markle heeft haar halfzus Megan via een emotionele kerstkaart opgeroepen “om de ruzie met papa te beëindigen”. De kerstkaart is gepubliceerd in de Engelse tabloid The Mirror.

Samantha is bang dat hun vader de volgende kerst niet meer haalt vanwege zijn slechte gezondheid. “Papa heeft geprobeerd contact met jou te zoeken en is erg gekwetst dat je hem tot nu hebt genegeerd. Het leven is kort en je weet zelf ook dat het een lieverd is. Geef hem alsjeblieft wat vreugde in zijn laatste jaren door te laten zien dat je van hem houdt. De tijd tikt”, aldus Meghans halfzus.

Ondanks haar smeekbede gaat Samantha er niet vanuit dat de hertogin van Sussex gaat reageren. “Ik hoop natuurlijk dat dat niet het geval is, want het zou erg tragisch zijn als hij er straks niet meer is en deze kwestie onopgelost blijft. Meghan zou het zichzelf nooit vergeven als dit zijn laatste kerst zou zijn en ze geen schoon schip met hem heeft gemaakt.”

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle
REUTERS Thomas Markle, de vader van Meghan Markle5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Desmet

  Wat een staaltje manipulatie van die zus. Hoe ze alles formuleert.

 • marcelle van camp

  We weten niet wat er is gebeurd tussen vader en dochter, niet iedereen hangt de vuile was boven, er zal wel een reden zijn voor dit.

 • roland arents

  Groot gelijk Jim, soms kunt ge beter geen familie hebben. Kan er al 3 boeken over schrijven over problemen met erfenissen e.a. Overlijden van zus van 22 j en nadien een broer van 50 j hebben 14 jaar aangesleept om alles te regelen. Advocaten en gerecht hebben veel geld gekost om elk 400 € te erven!

 • Thierry Vansweevelt

  Wat is er nu eigenlijk gebeurd? Ahja die vader wou geld voor foto's. Komaan geef die man dan geld. Hij heeft u opgevoed en hij is ziek! Geen sympathie voor Meghan Snarkle.

 • Jim Van Der Steen

  Waarom? Voor familie kies je niet. Die krijg je erbij als je geboren wordt. Geef mij maar vrienden.