Halfzus neemt Meghan Markle onder vuur: "Fijn voor je dat je overal paradeert, maar kijk eens in de spiegel"

Samantha Markle neemt haar halfzus onder vuur
Photonews Samantha Markle neemt haar halfzus onder vuur
Samantha Markle (53), de halfzus van Meghan Markle (36), heeft zich op Twitter zwaar uitgelaten over de hertogin van Sussex. Samantha vindt dat Meghan haar vader verwaarloost.

"Fijn voor je dat je zoveel tijd hebt om rond te paraderen en eer te betuigen aan anderen, terwijl je je eigen vader gewoon negeert", raast de halfzus van Meghan op Twitter. "Hoe koud kun je zijn en kijk eens in de spiegel? Harry? Ik geloof dat ik gelijk had." Wat ze met dat laatste bedoelt, is niet meteen duidelijk, maar dat Samantha het niet onder de markt heeft met Meghan is wel duidelijk.

Samantha Markle laat zich op Twitter uit over haar halfzus Meghan
Twitter Samantha Markle laat zich op Twitter uit over haar halfzus Meghan

De halfzus van Meghan gaat nog verder, want ze sprak ook Kensington Palace rechtstreeks aan via het Twitter. "Mijn vader hoeft zich niet te schamen voor het feit dat hij van zijn dochter houdt. De Royals moeten zich schamen dat ze zou koud zijn. Jullie moeten je schamen!" reactie van het Britse koningshuis of van Harry en Meghan kwam er niet.

Samantha in haar tweet naar Kensington Palace
Twitter Samantha in haar tweet naar Kensington Palace

1300 euro

Sinds haar zus Meghan werd opgenomen in het Britse koningshuis, heeft ook Samantha een publieke carrière. Zo bleek onlangs dat ze minstens 1300 euro vraagt aan mensen die een gesprek met haar willen hebben. Dat 1300 euro haar minimumbedrag is, raakte bekend toen enkele e-mails van haar openbaar werden gemaakt. Meghans halfzus eiste hierin een vergoeding 'om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik'. 

Samantha Markle
Photo News Samantha Markle

Ook schrijft ze zelf voor de radio gewerkt te hebben en dat ze dus 'weet hoe het spelletje werkt'. Bronnen bij de radioshow zeggen contact gezocht te hebben met Samantha om te praten over haar pasgetrouwde halfzusje, maar hoorden een tijdlang niets terug. Toen dat wel het geval was, bliezen ze de boel af omdat ze weigerden haar te betalen. Meghan is de afgelopen maanden meerdere malen in verlegenheid gebracht door zowel haar vader als halfzus, die publiekelijk en tegen betaling over haar spraken in de media.
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien Van Vosselen

  laat dit koppel toch met rust aub !!!

 • Griet Maes

  Als de media haar nu eens gewoon zou negeren, is ze zo vergeten en dan gaat dit gezaag en geklaag wel over...

 • Jos verelst

  Als de pers, inclusief tabloids, haar doodzwijgt valt dat vanzelf stil.

 • Patrick Rasschaert

  Die halfzus heeft geld geroken en is ziekelijk jaloers.

 • dominique van beylen

  dat ze daar geld voor vraagt kan ik wel inkomen. Ze kunnen ja of neen zeggen, en is het ja dan zit het geld in haar pocket. Ze zit in een rolstoel, dus zal ze elk pond goed kunnen gebruiken. De boekskes zouden veel minder moeten schrijven over Meghan, dan waait dat wel over. Of dit nu jaloersheid is dat weet ik niet, meer een graantje mee pikken, of een stukje van de grote taart willen hebben.