Ga naar de mobiele website
^ Top

Halfnaakte Kate Middleton binnenkort ook in Italiaans magazine

REUTERS
De topless foto van de Britse kroonprinses Kate Middleton zal maandag ook in het Italiaanse tijdschrift 'Chi' verschijnen. Dat blad is eveneens eigendom van uitgeverij Mondadori. Een ander blad van de groep, het Franse magazine Closer, publiceerde gisteren al foto's. Kate en haar echtgenoot prins William hebben reeds een kortgeding aangespannen tegen Closer.

De foto's werden genomen terwijl het paar begin september op vakantie was in de Provence (Luberon). Op verschillende beelden, die genomen zijn met een telelens, is de prinses topless te zien.

Closer besteedde liefst vijf pagina's aan de beelden. Maar Chi doet beter. Het blad maakte 26 pagina's vrij voor Kate onder de welluidende titel 'De koningin is naakt'.

Mondadori is voor meer dan 50 procent in handen van Fininvest, de holding van de vroegere Italiaanse premier en mediamagnaat Silvio Berlusconi.Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug