Halfbroer Meghan Markle waarschuwt prins Harry in handgeschreven brief: "Je kunt nog terug"

Prins Harry en Meghan Markle.
EPA Prins Harry en Meghan Markle.
In een handgeschreven brief heeft de broer van Meghan Markle alarm geslagen over zijn halfzus en haar huwelijksplannen. Showbizz-website In Touch heeft de brief aan prins Harry afgedrukt. Daarin waarschuwt Thomas Markle hem dat het ‘nog niet te laat is’ om de bruiloft af te blazen.

Volgens de halfbroer staat de Britse prins op het punt ‘de grootste vergissing in de geschiedenis van koninklijke huwelijken’ te maken. Thomas Markle heeft geen goede relatie met zijn beroemde halfzus. "Meghan Markle is een vervelende, oppervlakkige, verwaande vrouw die jou en de koninklijke familie tot schande is", schrijft Markle.

Meghan heeft haar excentrieke halfbroer niet uitgenodigd voor het huwelijksfeest en dat steekt, zo blijkt uit de brief. "In plaats van haar eigen familie nodigt ze wildvreemden uit voor haar bruiloft. Wie doet dat nou?" 

Zelfde vader

Thomas Markle deelt dezelfde vader als Meghan: ook genaamd Thomas Markle, een Amerikaan met Nederlands-Ierse voorouders. Toen Meghan 6 jaar oud was, scheidden haar ouders.

Op 12 januari van dit jaar werd halfbroer Thomas Markle in de Amerikaanse staat Oregon gearresteerd nadat hij tijdens een dronken bui een wapen tegen het hoofd van een vrouw aanhield. Hij had geen wapenvergunning en werd opgepakt. Later betuigde hij spijt en liet hij weten hulp te zoeken.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • frieda schaut

  de halfbroer is ook geen doetje, laat harry en meghan gewoon met rust, de tijd zal het uitwijzen of het huwelijk een vergissing was!

 • Anne Onsia

  Nederlands-Ierse voorouders? Dus oranjemannen die in Noord-Ierland katholieken gaan verkrachten en vermoorden zijn in ruil voor een stuk grond en al wat ze konden plunderen. Schone historiek. Maar ja, bij de Engelse royals zullen ze dat wel als een pluspunt beschouwen, aangezien die oranjemannen dat op hun vraag daar gaan doen zijn.

 • Bernaerts Diane

  Didier: het huwelijk van Edward VIII met de Amerikaanse Wallis Simpson was anders wél een gelukkig huwelijk dat duurde "tot de dood hen scheidde".

 • Didier VandeVyver

  deze brief zal wel veel waarheid bevatten ... dit huwelijk zal wel na tijd eindigen in een scheiding want de Engelse adel huwt nooit met buitenlanders en indien wel dan eindigt dit steeds op een scheiding

 • paul lemmens

  dat blauwe bloed is geen garantie van intelligentie