Goodiebag huwelijk Meghan en Harry nu al verkocht voor bijna 25.000 euro

EBAY/ISPOIX - Fotomontage HLN
Wie afgelopen zaterdag  te gast was aan St. George’s Chapel om een erehaag te vormen voor het royaltykoppel Meghan en Harry, kreeg een blauw-beige goodiebag met daarin enkele kleine attenties. Sommigen grepen meteen hun kans, en probeerden er online geld uit te slaan. Mét succes, want een Britse vrouw heeft zopas haar zakje vol cadeautjes via eBay verkocht voor niet minder dan 24.381 euro. 

De goodiebag met kleine cadeautjes wordt voor grof geld verkocht op eBay. Nochtans zit er in het zakje - dat werd verspreid onder de 1.200 wachtenden aan St George's Chapel - slechts enkele kleine attenties: een boekje over het huwelijk, een flesje water, een pakje 'Shortbread'-koekjes, en een kortingsbon van 20% voor de giftshop aan Windsor Castle. Er zat ook een unieke magneet en een exclusieve chocolademunt in het zakje van jute, als aandenken aan het royale feest.

De tasjes werden gratis uitgedeeld tijdens het huwelijk, maar dat belette verschillende gasten niet om hun exemplaar bij thuiskomst meteen op eBay te koop aan te bieden. Mét succes dus, want Claire Oliver, een Britse HR-manager, is er zopas in geslaagd haar goodiebag te verkopen voor niet minder dan 24.381 euro. Velen zijn haar voorbeeld intussen al gevolgd, want nu bieden zo'n 25 mensen hun zakje aan. De bedragen van die exemplaren variëren sterk. 

Dit zat allemaal in de goodiebag.
EBAY Dit zat allemaal in de goodiebag.
Claire Oliver is door het dolle heen met haar opbrengst.
Twitter Claire Oliver Claire Oliver is door het dolle heen met haar opbrengst.
Intussen lopen de aanbiedingen binnen op eBay.
EBAY Intussen lopen de aanbiedingen binnen op eBay.4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Elisabeth De Jonge

  't Is maar wat de gek er voor geeft.

 • Ruud Roeders

  Gelijk hebben ze ,die troep wil je echt niet hebben .

 • Jurgen Dobbelare

  Money rules the world Doen!!

 • Peter Buyck

  Schandalig.