George Clooney springt in de bres voor Meghan Markle: “Deze situatie is vergelijkbaar met Diana”

Amal Clooney en George Clooney zijn goed bevriend met Meghan Markle en Prince Harry en waren aanwezig op hun huwelijk.
Photo News Amal Clooney en George Clooney zijn goed bevriend met Meghan Markle en Prince Harry en waren aanwezig op hun huwelijk.
Hollywoodacteur George Clooney (57) heeft zijn goede vriendin, Meghan Markle, verdedigd terwijl hij zijn nieuwe serie ‘Catch-22' aan het promoten was. Hij vergeleek haar situatie zelfs met die van haar beroemde schoonmoeder, wijlen prinses Diana. 

“Iedereen jaagt op Meghan Markle, overal waar ze gaat, en ze wordt achtervolgd en belasterd”, vertelde hij. “Ze is een vrouw die zeven maanden zwanger is en die achtervolgd en verguisd wordt op dezelfde manier waarop Diana dat werd. De geschiedenis herhaalt zichzelf.” Hij sloot zijn betoog af met een fikse waarschuwing: “We weten allemaal hoe dat geëindigd is.”

Toch was er ook tijd voor wat leukere onderwerpen. Toen Clooney gevraagd werd of hij in de running was om peter te worden van de koninklijke baby, antwoordde hij: “Oh ja, ik ga peter worden van de royals! Nee, natuurlijk niet! Ik ben vader van een tweeling, ik heb genoeg shit aan mijn handen, letterlijk!”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • piet devlieger

    'Iedereen weet hoe dat geëindigd is'. Wat bedoelt Clooney daarmee ? Wie en hoe beschuldigt Clooney ? Hij is een acteur en meer niet. Zelfs zijn meeting met Merkel was belachelijk. Hij kan beter zijn mond houden en de pampers van zijn tweeling verversen.

  • Lieve Bols

    Super gedaan.

  • Johan Coppens

    Altijd weer die Diana erbij sleuren. Als je met zo'n "royal" iets begint, weet je al vooraf dat het moeilijk wordt. Diana wist al van voor haar huwelijk dat Charles met een ander in zijn hoofd zat. Dus.. wie zijn .. brandt...