Exclusief voor abonnees

Geen Belg zo gelukkig als de koning: Filip zelfzeker, verliefd en vol vertrouwen in New York

De koning en de koningin bezochten vandaag de Veiligheidsraad van de VN.
BELGA De koning en de koningin bezochten vandaag de Veiligheidsraad van de VN.
Geen mens in België loopt zo gelukkig rond als de koning: zijn land is voorzitter van de Veiligheidsraad, zijn vader liet de affaire-Delphine achter zich, zijn dochter doorstond de vuurproef op haar achttiende verjaardag,  zijn familie hangt weer samen, niemand zegt nog dat hij het niet kan en zijn huwelijk is na 20 jaar ‘solid as a rock’. Koning Filip staat op de vooravond van zijn zestigste verjaardag vol zelfvertrouwen in het leven, en zelfs in de goede afloop van de regeringsvorming blijft hij geloven.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Therese Van Moere

  Ik ben zeer blij dat we zo een goede koning en koningin hebben

 • John Ax

  Daar twijfel ik sterk aan. Ik ben 29 jaar getrouwd, nog altijd even verliefd op mijn vrouw, gelukkig, succesvol ondernemer, zeer goede en gemanierde kinderen die zicht altijd voortreffelijk kleden en nog veel meer. Ik geloof wel dat onze koning de tweede gelukkigste mens van het land is en weet je wat.... het is hem dik gegund.

 • Gerrit Malego

  Als je geen stress hebt, dan kan je dat dus.

 • Marc Sierens

  Jaarlijks een paar miljoen opstrijken zonder er echt wat te moeten voor doen,Op reis wanneer je wil op kosten van de belastingbetaler enz wie zou er dan niet zelfzeker zijn

 • Tina Colpaert

  Zou eens willen weten hoe hij het zou doen met normaal inkomen vd gewone doorsnee Belgen die er dan ook nog eens alles moeten van betalen en hard voor werken ipv zorgeloos te kunnen leven zou hij dan nog zoooooo gelukkig zijn?