Gaan Kate en William voor een vierde kindje? "Ze houdt toch niet zo van haar koninklijke taken”

Kate en William zouden serieus overwegen om nog een vierde kindje te nemen.
AP Kate en William zouden serieus overwegen om nog een vierde kindje te nemen.
Breidt de Britse koninklijke familie opnieuw uit? De geruchtenmolen draait alvast op volle toeren: Kate Middleton (37) zou opnieuw zwanger zijn van prins William (37), of toch minstens heel erg aan gezinsuitbreiding denken. 

Kate Middleton en haar echtgenoot prins William hebben al drie kinderen samen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Daar zou nu dus snel een vierde kindje bijkomen. Volgens het Australische tijdschrift New Idea is Kate al opnieuw in verwachting, aangezien ze gezien werd bij dezelfde kliniek als toen ze zwanger was van Charlotte én ze steeds vaker gezien wordt met haar hand op haar buik. 

Royaltywatcher Phil Dampier is iets genuanceerder, maar ook hij ziet een zwangerschap in de nabije toekomst. “Het zou me niet verbazen als ze nog een vierde kind krijgen”, vertelde hij aan Fabulous Digital. “Niet alleen houdt ze van het leven in Norfolk, maar het geeft haar eerlijk gezegd ook een excuus om wat langer weg te blijven van haar koninklijke opdrachten, waar ze denk ik niet van houdt.” Hij vervolgt: “Ik denk dat Kate tegenwoordig een erg goed contact heeft met het publiek en dat ze het erg goed doet, maar van wat men mij vertelt, begrijp ik dat ze liever thuis zit met de kinderen.”

Volgens Dampier hopen William en Kate op een meisje. “Een vierde kindje zou kunnen betekenen dat ze twee meisjes en twee jongens hebben. Dat betekent een zusje voor Charlotte, maar ook een kindje dat in leeftijd dicht aanleunt bij Louis: dat zal een fijne dynamiek geven.” Dat Kate aan hyperemesis gravidarum lijdt, een extreme vorm van misselijkheid en braken, zou geen bezwaar mogen zijn volgens de royaltywatcher. “Bij Louis had Kate helemaal niet zo veel last van ochtendmisselijkheid als bij de eerste twee zwangerschappen.”
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk De Buyst

  “Wij” waren thuis ook met 4 kinderen en onze ouders waren geen royals. Vader was de enige kostwinner maar we kwamen er ook. In de jaren ‘50 en ‘60 hadden veel gezinnen 4 of 5 kinderen, dat toen was héél gewoon. En nu nog.

 • Luc Spileers

  Makkelijk als het gepeupel hen onderhoudt.

 • marcel roten

  Wat kan het leven mooi zijn als je op andermans kap kunt leven !

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Tja als je een nanny, huishoudster, kok enz hebt kan je blijven kweken natuurlijk