Elton John zegt twee concerten af om aanwezig te kunnen zijn op het huwelijk van Harry en Meghan

Photo News
Elton John (70) is al sinds jaar een dag een erg goede vriend van de Britse koninklijke familie en dat zorgt ervoor dat hij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle absoluut niet wil missen.

Elton heeft voorlopig nog geen uitnodiging van Harry en Meghan ontvangen, maar de zanger is er zeker van dat hij de ceremonie en het feest zal mogen bijwonen. Om er zeker van te zijn dat hij erbij kan zijn, heeft Elton nu zelfs twee concerten in Las Vegas afgezegd die plaats zouden vinden op 18 en 19 mei.

Harry en Meghan stappen op 19 mei in het huwelijksbootje.

Elton John was in het verleden ook aanwezig op het huwelijk van prins William en Kate Middleton en hij verwacht nu ook een uitnodiging van prins Harry en Meghan.
EPA Elton John was in het verleden ook aanwezig op het huwelijk van prins William en Kate Middleton en hij verwacht nu ook een uitnodiging van prins Harry en Meghan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marcus bastiaensens

    Neen toch, wat een opoffering.

  • Herwig Michiels

    Zweterige zelfingenomen vent (?)