Elton John, George Clooney, Kate Moss...: veel beroemdheden verwacht bij bruiloft Eugenie

Prinses Eugenie en Jack Brooksbank.
AP Prinses Eugenie en Jack Brooksbank.
De bruiloft van de Britse prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank gaat vrijdag naar verwachting gepaard met de komst van vele beroemdheden. Britse media speculeren volop over wie er allemaal op de nog geheime gastenlijst staan.

Namen als Cara Delevingne, Kate Moss, Ellie Goulding, James Blunt, David en Victoria Beckham, Elton John en Eddie Redmayne doen de ronde. Ook George en Amal Clooney en Robbie Williams en zijn vrouw Ayda zijn er vermoedelijk bij. Williams' dochter Theodora Rose wordt genoemd als mogelijk bloemenmeisje. Naar verluidt treedt operaster Andrea Bocelli op tijdens de ceremonie in Windsor.

Eugenie, de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, trouwt in St. George's Chapel, dezelfde kapel waar in mei haar neef prins Harry met Meghan Markle trouwde. Ook toen waren er vele sterren aanwezig.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.