Exclusief voor abonnees

Elisabeth, kroonprinses op missie: “Ze is een echte Coburger, temperamentvol en een beetje koppig”

Kroonprinses Elisabeth viert vandaag haar 18e verjaardag.
Belga Kroonprinses Elisabeth viert vandaag haar 18e verjaardag.
Kroonprinses Elisabeth wordt vandaag 18 jaar. Haar ouders zullen geen dotatie aanvragen, zodat ze ver weg van het strikte keurslijf van de monarchie haar buitenlandse studies verder kan zetten. Maar Elisabeth wordt wel degelijk klaargestoomd voor haar toekomstige rol, zo bleek nadat ze in juni totaal onverwacht haar moeder vergezelde op een missie naar Kenia. Portret van onze kroonprinses.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • WILLY ZACHEL

  En iedereen maar blijvend zagen en zeveren dat het geld kost ! Maar die honderden totaal overbodige politiekers in dit landje daar voor gaan ze speciaal voor naar de stembus ! Te dom om te beseffen dat die zakkenvullers héél véél meer kosten

 • dirk clemeur

  De kazakkendraaiers van N.V.A. die niet op het verjaardagsfeest waren zullen binnen een paar jaar wel mee stemmen voor een dotatie. Ze gingen ook de dotatie van prins Laurent verminderen niets van in huis gekomen. Maar eerst hun eigen zakken nog vullen!

 • camiel huughe

  Een mooie jonge vrouw zonder Belgisch humanioradiploma.

 • Jean West

  Men heeft kritiek als een zoon of dochter van een politicus vader of moeder volgt in hun voetsporen. Dit circus van troonopvolging en volledig leven op kosten van de bevolking bestaat al sinds 1830 en dat vinden heel veel Belgen geen probleem.

 • guy perain

  Het is te hopen dat we zo vlug mogelijk van dat Koninklijk gedoe vanaf zijn!! Die hele familie kost de gewone burger een hele boel geld!!