Een kameraadje voor Archie: beste vriendin van Meghan Markle in verwachting

Photo News
Modeontwerpster Misha Nonoo, een van de beste vriendinnen van prins Harry en zijn vrouw Meghan, is in verwachting van haar eerste kind. Dit meldt Daily Mail. Misha zou Harry en Meghan aan elkaar voorgesteld hebben.

De Daily Mail beschikt over de foto die Misha naar haar beste vrienden heeft gestuurd om ze op de hoogte te stellen van haar zwangerschap. Op de foto is ze te zien met een babybuikje. De foto is gemaakt in Mexico, waar haar man Mickey haar vorig jaar ten huwelijk vroeg. "Terug naar waar het allemaal begon, maar deze keer met een baby aan boord", legde Misha erbij uit.

De 32-jarige Misha Noono trouwde in september in Rome met zakenman Michael Hess. Hun huwelijk werd bijgewoond door de hertog en hertogin van Sussex, maar ook door prinsessen Eugenie en Beatrice, net als talloze andere beroemdheden. Onder anderen Ivanka Trump, Jared Kushner, James Corden, Katy Perry en Orlando Bloom waren van de partij.

Misha Nonoo was eerder getrouwd met Harry's goede vriend Alex Gilkes, mede-oprichter van de kunstveilingwebsite Paddle8.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.