Exclusief voor abonnees

Een dabbende prins en een Instagram-gravin: deze koninklijke tieners maken komaf met duf imago

De Nederlandse gravin Eloise, de Brit Arthur Chatto en prinses Elisabeth.
PN/RV De Nederlandse gravin Eloise, de Brit Arthur Chatto en prinses Elisabeth.
Zijn monarchieën nog louter een overblijfsel uit vervlogen tijden? Niet als het aan de huidige generatie koninklijke tieners ligt. Zij lijken veel meer in het echte leven te staan dan hun voorgangers en laten stilaan hun stem horen. Royalty en relevantie: soms gaan ze wel degelijk hand in hand. Maak kennis met onder andere de moedigste prinses van Noorwegen en de favoriete neefjes van de Queen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Martine Depasse

  Ja, Piet, dat is het verschil tussen een titel en een werkende mens. Ik steek me dat echt niet in mijn hoofd, wie er meer heeft, wie er slanker is, wie er meer krijgt van zijn ouders, wie slimmer is, wie knapper is. Ik tel mijn eigen zegeningen en gun een ander de zijne.

 • Bas Ooink

  @piet devlieger. De Nederlandse kroonprinses werkt als jobstudent in een strandtent als serveerster. Dus. Ze zijn er wel... maar nog veeel te sporadisch.

 • Nick Lersberghe

  @piet devlieger Enkel Elisabeth krijgt er als troonopvolger. Arthur Chatto is een universiteitsstudent, Eloise is maar net 18 geworden dit jaar. Niet iedereen werkt aan 1500 euro per maand, noch kan je verwachten dat zoiets te norm is. Minder zuur zijn helpt om gelukkiger te leven.

 • Jacques Decrock

  Geef mij een miljoen euro per jaar en ik zal er ook trendy uitzien ook al ben ik 77 jaar.

 • piet devlieger

  Hoeveel daarvan krijgen er een jaarlijkse dotatie waar een gewone mens zijn leven lang moet voor werken ? Als ze eens normaal zouden moeten gaan werken voor 1500 euro per maand of minder zouden ze al heel wat minder trendy zijn.