Dit peperdure sieraad kocht Meghan Markle voor haar toekomstige dochtertje

Krijgt Meghan Markle een dochter?
REUTERS Krijgt Meghan Markle een dochter?
Mochten de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle daadwerkelijk een dochtertje krijgen - zoals de vele wedkantoren voorspellen -, dan kan het meisje alvast rekenen op een bijzonder cadeau. Meghan kocht jaren geleden namelijk een horloge van Franse makelij, met de gedachte het peperdure klokje ooit aan haar dochter door te geven.

De royal baby-fever in het Verenigd Koninkrijk loopt steeds verder op nu het niet lang meer duurt voor prins Harry voor het eerst vader wordt. Nadat Meghans moeder Doria Ragland in Londen werd gespot, zijn de koningsgezinde Britten het erover eens: ‘any day now!’, oftewel ‘het kan nu elk moment gebeuren’.

Omdat de details rond de geboorte van het kindje een van de best bewaarde geheimen van Kensington Palace is, speculeren de royaltyfans erop los. Zo zou de 37-jarige Meghan een voorkeur hebben voor een thuisbevalling in Frogmore Cottage in Windsor, waar ze een aantal weken geleden met haar prins introk. Ze zou dus niet kiezen voor de traditionele Lindo Wing van het St Mary's Hospital, waar Kate Middleton haar drie kinderen op de wereld zette.

Verder wordt er ook druk gegokt op de mogelijke babynamen. De Britten zijn er duidelijk van overtuigd dat het een meisje wordt. Heel lang stond de naam ‘Diana’ bij de topfavorieten, maar sinds een paar dagen is er nog eentje bijgekomen. Ook de naam ‘Allegra’ maakt volgens de wedkantoren erg veel kans. De Italiaanse naam, die ‘vreugde’ en ‘levendigheid’ betekent, zou een van de favoriete namen van Harry’s moeder Diana geweest zijn. Zij wilde naar verluidt haar dochter, die ze uiteindelijk nooit kreeg, zo noemen. Ook Grace en Elizabeth zijn populair, bij de jongens wordt er vooral gegokt op Arthur, Philip en James.

Voorbeeld van de 'Tank'.
Cartier Voorbeeld van de 'Tank'.

Emotionele waarde

Maar voordat het zo ver is, ligt er in de kluis tussen de muren van hun gerenoveerde monumentale landhuis een kostbaar horloge van het Franse juweliershuis Cartier klaar, dat Meghan al in 2013 kocht vlak nadat bekend werd dat de populaire Amerikaanse advocatenserie ‘Suits’ een derde seizoen kreeg. “Dat was destijds een enorme mijlpaal’', vertelde ze in 2015 tegen de Canadese editie van het weekblad ‘Hello!’. “Ik ging helemaal los en kocht de tweekleurige versie van de Cartier Tank Française.”

Meghan viel voor de ‘Tank’, die in 1917 door Louis Cartier werd ontworpen. Het smalle, rechthoekige horloge van staal heeft een waarde van minimaal 3.000 euro. Op de achterkant liet de actrice, die van 2011 tot 2017 in ‘Suits’ de rol van juridisch medewerkster Rachel Elizabeth Zane vertolkte, de tekst graveren ‘To M.M. From M.M.’. “Omdat ik het op een dag aan mijn dochter wil geven. Dat is wat sieraden zo bijzonder maakt, de emotionele waarde ervan.”

De kans dat de modebewuste Meghan Markle inderdaad roze babykleertjes zal kunnen inslaan, is groot. In februari werd in New York City een van haar babyshowers georganiseerd. Het viel de toegestroomde paparazzi op dat er roze en oranje bloemen én roze gesuikerde amandelen bij het vijfsterrenhotel The Mark Hotel werden bezorgd. Prins Harry (34) liet tijdens de koninklijke tour door Australië en Nieuw-Zeeland in oktober al los dat hij het geweldig zou vinden een dochter te krijgen.

Volg het laatste royaltynieuws vanuit Engeland in ons dossier.

Meghan en haar moeder Doria, hier in september 2017.
Reuters Meghan en haar moeder Doria, hier in september 2017.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Achmed Chokri

    Wat is duur? Er bestaan horloges van een paar miljoen €.

  • Roger Van Elst

    Echt iets waar een pasgeboren baby zit op te wachten ⌚

  • Roger Van Elst

    Wow, welke pasgeboren dochter zou daar ni blij mee zijn. Das om uit uw wieg te springen van blijheid