Deze 3 nummers zong Elton John op de receptie van Harry en Meghan

Elton John.
AFP Elton John.
De Britse zanger en pianist Sir Elton John heeft na de kerkdienst op de receptie van echtpaar Harry (33) en Meghan (36) drie songs ten gehore gebracht. Dat melden Britse media. De 71-jarige artiest was door prins Harry persoonlijk gevraagd te komen optreden.

Elton John zong zijn grote hit uit de jaren zeventig 'Your Song'. Ook trakteerde hij het bruidspaar en hun gasten op 'Tiny Dancer'. Het derde nummer was 'Circle Of Life'. Dat lied is bekend van de film 'The Lion King'.

De zanger ging in op het verzoek van prins Harry vanwege zijn goede band met de bruidegom en diens familie. "Sir Elton heeft opgetreden voor het pasgetrouwde paar vanwege de innige band die hij heeft met prins Harry en zijn familie", tweette Kensington Palace. 

Harry heeft de zanger persoonlijk gevraagd om te komen zingen, liet Kensington Palace weten. De zanger was ook aanwezig op het huwelijk van prins William en Kate Middleton. De receptie werd georganiseerd door de grootmoeder van Harry, Queen Elizabeth II. 

Elton John was goed bevriend met Harry's moeder Diana. Toen zij in 1997 om het leven kwam, zong hij op de begrafenis een speciaal voor haar bewerkte versie van 'Candle in the Wind'. Harry was destijds twaalf jaar oud.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jack Vanderveen

    De rekening volgt, dat zijn gevolgen van zogenaamde innige banden.

  • Peter Gijselaar

    Denk dat zijn geld ver op zal zijn,draagt al jaren dezelfde pruik.