Exclusief voor abonnees

Delphine Boël is niet alleen: overspel en bastaardkinderen troef binnen het Belgisch koningshuis

Fotomontage HLN
Delphine Boël weet het eindelijk zeker: Albert II is haar biologische vader. Het is evenwel geen unicum voor ons land, want buiten Boudewijn hebben alle Belgische koningen zo goed als zeker buitenechtelijke kinderen op de wereld gezet. Een overzicht.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frederik Lootens

  En het ergst van al is die schijnheiligheid. Denk dat koningshuis nu echt dat de bevolking dom is. Hun heilige houding naar de buitenwereld is nu totaal afgedaan.

 • Frank Joos

  En.dan nog de halfbroer RUDY van onze koning Ook zo een persooon die al zijn leven lang vecht voor herkenning. En die door onze staatsveiligheid heel goed in de gaten gehouden wordt.

 • rudy bryssinck

  Vroeger was het altijd prijs (recht door zee) Geen sprake van de pil of spiraaltje

 • patrick morel

  Blauw bloed is eigenlijk troebel bloed.

 • Lieven Vermandere

  Filip zal wel onbevlekt blijven. Tot voor hij met Mathilde getrouwd was durfde hij zelfs niet naar beneden te kijken, voor het geval hij z'n eigen plassertje zou zien.