De geheime uitstap van de Britse prins George

PHOTO_NEWS
De bekendste baby ter wereld, de Britse prins George, is tijdens het bezoek van zijn ouders aan Nieuw-Zeeland vorige maand ongezien op uitstap geweest naar een park in hoofdstad Christchurch. Nanny Maria Borallo nam de eerstgeborene van William en Kate op sleeptouw zonder dat andere bezoekers van het drukbezochte park daar iets van merkten. Dat schrijft Daily Mail.

Het Britse prinsenpaar was formele bezoeken aan het afleggen, toen de Spaanse oppas eropuit trok met de kleine. Volgens de Britse nieuwssite merkte zo goed als niemand het koninklijke bezoek op.

Die eer viel wel te beurt aan ijsjesverkoper Barry Ludlow. De man vertelde aan Fairfax Media dat hij aan Borallo een ijsje verkocht, waarna ze met de negen maanden oude baby van hun tijd in het park genoot. "Er was die dag veel volk, er speelden overal kinderen, maar ik denk niet dat iemand de twee gezien heeft. Ze vielen zeker niet uit de toon."

Daily Mail noemt het merkwaardig dat het prinsje onopgemerkt op uitstap kon, gezien het jongetje tijdens de reis in Nieuw-Zeeland voortdurend met alle aandacht ging lopen.

De uitstap wordt bevestigd door twee mensen die betrokken waren bij de organisatie van de koninklijk toer 'down under'. Ook de burgemeester van Christchurch ontkent het gerucht niet. Zij hoopt vooral dat de twee van de anonimiteit en rust hebben kunnen genieten.

Een woordvoerder van het prinselijke paar weigerde commentaar te geven.

De Spaanse Maria Borallo is de oppas van de kleine George.
PHOTO_NEWS De Spaanse Maria Borallo is de oppas van de kleine George.