De ex-man van Meghan Markle is nu ook opnieuw getrouwd

EPA
De ex-man van Meghan Markle, Trevor Engelson, is gisteren getrouwd met zijn verloofde Tracey Kurland. Dat melden verschillende Britse en Amerikaanse media. Eerder werd bericht dat de twee vorig jaar oktober getrouwd waren, maar dat blijkt niet te kloppen.

Op foto's die de Daily Mail in handen heeft, is te zien hoe de 42-jarige Trevor een dag voor de ceremonie in een roze pak lachend naast de 31-jarige Tracey loopt. Tracey, een voedingsexperte met een aanzienlijk familiefortuin, heeft een elegante bruidsjurk aan. Volgens de krant hebben ze hun oefendiner in het luxehotel Rosewood Miramar Beach in Montecito gehouden.

Trevor vroeg Tracey in juni 2018 ten huwelijk toen ze samen in Napa Valley waren voor een vakantie. Dat was twee weken nadat Meghan in het huwelijk was getreden met prins Harry.

Engelson en Meghan begonnen op hun beurt in 2004 met daten. In 2011 stapten ze op Jamaica in het huwelijksbootje, maar na twee jaar liep dat huwelijk op de klippen. In 2017 leerde Engelson dan Tracey Kurland kennen. Zij zou hem over de scheiding met Meghan heen hebben geholpen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.