Corona vastgesteld bij gezin prins Laurent

BELGA
Het gezin van Prins Laurent (56) is, ondanks alle voorzichtigheid, niet kunnen ontsnappen aan het coronavirus. In Le Soir Magazine vertelt hij dat iemand in zijn huishouden het virus opliep, maar verklapt niet wie.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Prins Laurent en zijn vrouw Claire (46) blijven twee weken thuis in quarantaine samen met hun kinderen Louise (16) en tweeling Aymeric en Nicola (14), nadat bij minstens één van hen het coronavirus werd vastgesteld. Dat vertelde hij in Le Soir Magazine, maar hij houdt de lippen stijf op elkaar over wie precies besmet raakte. Laurent zegt wel dat een ziekenhuisopname niet nodig was en twee weken ‘in zijn kot blijven’ zou moeten volstaan.

De prins zegt ook erg voorzichtig te zijn. In 2014 lag hij een tijd lang op de intensieve zorgen van het Sint-Lucasziekenhuis in Gent met een longontsteking. Daardoor is hij een risicopatiënt.

Vlnr: prinses Louise, prins Laurent, prins Aymeric, prins Nicolas and prinses Claire in 2018
BELGA Vlnr: prinses Louise, prins Laurent, prins Aymeric, prins Nicolas and prinses Claire in 201822 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Vera Franck

  Waarom verzwijgen ? We zijn toch allemaal mensen van vlees en bloed . De Britse prins van monaco heeft het toch ook gezegd dat hij ziek was . Hopelijk komt het goed. Maar daar twijffel ik niet aan . Voor ons staan ze klaar , maar voor die mannen word een stoel bij geschoven en extra bewakking ingezet. Die krijgen extra aandacht en die trekken ze er met man en macht door , terwijl de gewone oudere mensen moeten sterven .

 • Francois staen

  hopelijk komt het goed en dit telt voor iedereen , ook voor onbekende mensen maar de Laurent is wel de sympathiekste prins ooit uit het Belgisch vorstenhuis.

 • Thabet Aouf

  Spoedig herstel

 • Bea Touzin

  Veel beterschap !!

 • Peter Van Cleemput

  Van harte een spoedig herstel gewenst voor de mooie familie van de sympathiekste prins ooit uit het Belgisch vorstenhuis.