Chic restaurant weigert bezoek van prins Harry en Meghan Markle

Harry en Meghan kregen het deksel op de neus.
EPA Harry en Meghan kregen het deksel op de neus.
Zelfs prins Harry (35) en Meghan Markle (38) krijgen af en toe het deksel op de neus, zo blijkt. Het koninklijke koppel wilde tijdens hun vakantie in Canada gaan eten in het chique restaurant Deep Cove Chalet, maar de eigenaar wees hun verzoek af. Dat schrijft Page Six. 

Prins Harry en Meghan Markle genieten momenteel met zoontje Archie van een welverdiende vakantie in Canada. Daar hoort ook al eens een etentje bij, en dus stuurde het koppel hun beveiligingsmedewerkers naar het restaurant Deep Cove Chalet om een afspraak te maken. Maar chef Pierre Koffel wees de reservatie af, omdat hij de nodige securitymaatregelen te streng vond. 

Zijn vrouw, Bev Koffel, is echter teleurgesteld door de beslissing van haar man en hoopt dat Harry en Meghan toch nog een poging zullen wagen om bij hen te komen eten. “Laat ze hun rust en privacy hebben. We hebben zoveel geluk dat ze zich bij ons in de buurt bevinden. Ik hoop dat ze de privacy vinden die ze nodig hebben. Ze verdienen het.”
24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anthony van der Borght

  Ze zullen denken dat ze het zijn . Omdat het een prinsen paar is .. het is niet omdat je in een restaurant binnen komt dat je het bent

 • Marc Pauwels

  Leven op kosten van de belastingbetaler noem ik dat ...

 • Narcisse Van der Meulen

  Iedere premier of hooggeplaatste heeft beveiliging, kost ook een klein vermogen. Dus heeft niks te maken met een koningshuis. Misschien in het geheim of gewoon een spontane aktie kost minder en is waarschijnlijk nog leuker uitje.

 • roger reniers

  prima besluit ! Ook ik zou zo handelen!sorry ,koningshuis is niet meer van deze tijd ! Iedereen gelijk voor de wet,en werken voor zen boterham !Moeten wij als burgers blijven opdraaien voor zulk circus ?

 • Sam Valkenborgs

  “ Welverdiende vakantie “ ? Wat heeft Meghan dan gedaan ?