Charlène van Monaco over waarom ze niet vaak lacht: “Mensen weten niet wat op de achtergrond gebeurt”

Charlène, prins Albert en hun twee kinderen.
Photo News Charlène, prins Albert en hun twee kinderen.
Van alle royals is prinses Charlène (41) van Monaco misschien wel degene die het minst vaak lachend op de foto wordt gezet. Dat weet ze zelf maar al te goed. In het Zuid-Afrikaanse tijdschrift Huisgenoot legt ze uit waarom ze vaak zo wordt gekiekt.

“Mensen zeggen al heel snel ‘oh, waarom lacht ze niet op foto’s?’ Nou, soms is het moeilijk om te lachen”, bekent de vrouw van prins Albert (61). “Zij weten niet wat er op de achtergrond gebeurt.” Het was voor de geboren Zuid-Afrikaanse ook best een moeilijk jaar. Zo verloor ze twee vrienden binnen tien dagen tijd en waren er constante zorgen over de gezondheid van haar vader.

Daarnaast is ook Charlènes heimwee een reden om niet altijd te lachen. “Ik heb het voorrecht om dit leven te leiden, maar ik mis mijn familie en vrienden in Zuid-Afrika en ik ben vaak verdrietig omdat ik er niet altijd voor hen kan zijn.”
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim Goossens

  Volgens de kommentaren hier heeft zij niet het recht om mens te zijn en zich menselijk te gedragen ... Het is niet omdat zij getrouwd is met Albert dat zij geen menselijke gevoelens meer mag hebben ...

 • Axel Italis

  Contract is bijna volbracht, dan ben je vrij

 • Johnny chanet

  Niemand heeft haar verplicht.

 • Noël Dierickx

  Ze heeft eindelijk door in welke poppenkast-familie ze is terechtgekomen.

 • Karel van Velzeke

  ze is niet alleen ...