Camilla onthult enkele “grappige” talenten van prins Charles: “De kleinkinderen zijn echt dol op hem”

Camilla, de hertogin van Cornwall, en Charles, de prins van Wales, bezochten vorige week Nigeria tijdens hun trip door West-Afrika.
Photo News Camilla, de hertogin van Cornwall, en Charles, de prins van Wales, bezochten vorige week Nigeria tijdens hun trip door West-Afrika.
Prins Charles behoort zeker tot een van de meest eigenzinnige leden van de Britse koninklijke familie. Naar aanleiding van zijn zeventigste verjaardag, aanstaande woensdag, heeft zijn echtgenote Camilla enkele van zijn “grappige” gewoontes onthuld.

Camilla, de hertogin van Cornwall, denkt dat te weinig mensen weten hoe Charles echt is achter de schermen. Daardoor onthult ze graag enkele, voor het publiek onbekende, van zijn talenten en hoe hij zich gedraagt met zijn kleinkinderen.

Imitator

“Hij heeft echt een goed gevoel voor humor”, vertelde ze in een interview met het tijdschrift Telegraph Magazine. “Hij is erg grappig. Daarnaast is hij ook een zeer goede imitator. Beter gezegd, hij houdt echt van acteren. Hij kan heel veel mensen imiteren, omdat hij erg goed is in bijna elk accent. Hij geniet er ook van om te speechen, dat in tegenstelling tot sommigen van ons.”

Prins Charles geeft een speech tijdens hun bezoek aan Gambia op 1 november.
REUTERS Prins Charles geeft een speech tijdens hun bezoek aan Gambia op 1 november.

Prins Charles geeft geregeld speeches, overal ter wereld. Wanneer iemand hem enkele zinnen voorleest in de lokale taal, kan hij dat accent meteen nabootsen. Dat is indrukwekkend. Weinigen weten dat hij zo’n bekwame imitator is.

Grootvader

Camilla loofde Charles ook als grootvader. De kleinkinderen zijn echt dol op hem. Ze genieten ervan als hij hen laat lachen door samen met hen over de grond te kruipen.

In een recente documentaire van de BBC toonden beelden enkele momenten waarop Charles met de zes maanden oude prins Louis (de jongste zoon van prins William en Kate Middleton, nvdr.) aan het spelen was. Het was meteen duidelijk hoe leuk hij het vindt om zich bezig te houden met de kleinkinderen.

Een familieportret tijdens de doop van de Britse prins Louis.
Rechtstaand (v.l.n.r.): Camilla Parker Bowles, prins Charles, prins Harry en Meghan Markle.
Zittend (v.l.n.r.): prins William, prins George, Kate Middleton met prins Louis en prinses Charlotte.
Photo News Een familieportret tijdens de doop van de Britse prins Louis. Rechtstaand (v.l.n.r.): Camilla Parker Bowles, prins Charles, prins Harry en Meghan Markle. Zittend (v.l.n.r.): prins William, prins George, Kate Middleton met prins Louis en prinses Charlotte.

Ook andere leden van de Britse koninklijke familie hadden eerder al onthuld hoe schitterend Charles als grootvader is voor George, Charlotte en Louis. Prins William bekende onlangs dat de kinderen van hem houden. Al zou hij graag willen dat Charles nog meer met hen zou spelen, maar dat is niet altijd mogelijk door zijn drukke agenda.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Werner Humblé

    Kleinkinderen zijn dol op zijn oren vooral als ze aan het flapperen gaan

  • Marc Van der Vloedt

    Grappig dat je met de tunnel(re)visie de kleinkinderen "dol" op de (nieuwe) familie kunt maken. Of hoe je de pijlers van de familie zaak beter in de media brengt.

  • Youssef DE WITTE

    Daarnaast is ook een harde en noeste werker voor de 1300 euro netto die hij maandelijks verdient, een trouwe echtgenoot, nooit naast de pot gepist, dat zijn tenminste kwaliteiten die hij heeft.