Camilla en Charles doneren aan slachtoffers bosbranden Australië

Sina Schuldt/dpa
Camilla, de vrouw van de Britse prins Charles, heeft haar steun aan de slachtoffers van de bosbranden in Australië niet alleen mondeling getoond. Ze maakte een donatie over aan de organisatie GIVIT, onthulde de instelling op sociale media.

De organisatie is Camilla dankbaar voor haar donatie, die ze maakte namens Clarence House. "Dank aan de hertogin van Cornwall die de wijze waarop GIVIT bosbrandslachtoffers helpt, heeft omarmd."

Charles deelde vorige week al, mede namens zijn vrouw, zijn medeleven in een video op Instagram. Ook sprak de Britse troonopvolger zijn bewondering uit voor het Australische volk. "We weten allemaal hoe ontzettend speciaal en veerkrachtig het Australische volk is. Dus ik weet dat ondanks deze verschrikkingen jullie een manier vinden om eruit te komen. Alles dat ik kan zeggen is dat wij aan jullie denken en voor jullie bidden. Ik ben heel trots dat ik jullie ken."

Ook koningin Elizabeth, prins William en zijn vrouw Catherine en prins Harry en zijn echtgenote Meghan deelden hun verdriet over de Australische bosbranden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • judith wouters

    Ja doneren van hun donatie. Super!

  • Geert Van de Moortele

    Wereldvreemd maar o zoo lief en bekommerd om de miserie van een ander.