Buckingham Palace stuurt communiqué uit om zogenaamde vete tussen Meghan Markle en Kate Middleton te beëindigen

De hertog en hertogin van Cambridge en de hertog en hertogin van Sussex wonen een nationale dienst bij ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de wapenstilstand in Westminster Abbey, Londen, zondag 11 november 2018.
AP De hertog en hertogin van Cambridge en de hertog en hertogin van Sussex wonen een nationale dienst bij ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de wapenstilstand in Westminster Abbey, Londen, zondag 11 november 2018.
De geruchten dat het niet zou boteren tussen Meghan Markle en Kate Middleton zijn zo oorverdovend luid geworden, dat zelfs Buckingham Palace er een uiterst ongewoon perscommuniqué over moest uitsturen. 

Nadat bekend raakte dat Meghan Markle en Prins Harry in het nieuwe jaar zullen verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor, worden de geruchten steeds luider dat het rommelt binnen de koninklijke familiemuren. Heel wat verslaggevers beweren dat de slechte relatie tussen Kate Middleton en Meghan Markle aan de basis ligt. 

Zeldzaam statement

Buckingham Palace zag geen andere uitweg dan zelf de geruchten te beëindigen met een zeldzaam statement. In een antwoord op een verhaal in ‘The Sun’, weerlegt Buckingham Palace de claims dat Meghan en Kate niet door één deur kunnen. “Dit is nooit gebeurd”, klinkt het. 

“Speciale periode”

Tijdens een officiële outing in Leicester afgelopen week, heeft ook Kate de geruchten willen weerleggen door te praten over de komst van Meghan en Harry’s eerstgeborene. Kate zou daar verteld hebben “dat het zo een speciale periode is om kinderen te hebben. Ook voor George, Charlotte en Louis wordt heel speciaal.” Case closed, dus. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • sylvia nuyts

  Kate is zo jaloers en bang dat het Britse volk meghan liever heeft.

 • Rudolf Jacobs

  als je een amerikaanse trees binnen haalt heb je dit voor ze weten alles beter kennen alles beter en zijn slimmer dan jij of jullie denken ze toch,Kate top vrouw .

 • Patrick Martens

  We moeten het niet ver zoeken, onze koninklijke familie komt ook niet overeen.

 • Annelies Vandenbroeck

  Als ze er mee buiten komen zal het zeker waar zijn. Gewapende vrede dus.

 • mieke jansens

  en dan .. ik kom ook niet overeen met iedereen