Britten zijn dol op Meghan: "Ze is een natuurtalent"

Getty Images
Meghan Markle heeft vandaag voor het eerst geproefd van haar toekomstige leven als lid van de Britse koninklijke familie. Haar verloofde prins Harry (33) nam haar mee naar Nottingham voor haar eerste officiële uitstap. Het massaal opgekomen publiek was erg enthousiast over Meghan. "Ze is een natuurtalent."

Het stel bezocht twee projecten over maatschappelijke onderwerpen die de prins nauw aan het hart liggen: hiv en jeugdcriminaliteit. Eerst gingen Harry en Meghan naar liefdadigheidsinstelling Terrence Higgins Trust, die een beurs organiseerde ter gelegenheid van Wereldaidsdag. Daarna volgde een bezoek aan het goede doel Full Effect, dat jongeren uit de criminaliteit probeert te houden.

Voor het publiek was het de eerste kans om kennis te maken met Meghan. De menigte verzamelde zich vanmorgen rond 8 uur  al om, ondanks de koude temperaturen van 2 tot 3 graden, een glimp op te vangen van het paar dat rond het middaguur hand-in-hand arriveerde.

Huilen

De 81-jarige Irene Hardman uit de Britse plaats Ruddington kreeg het voor elkaar om Harry en zijn toekomstige vrouw een zakje te overhandigen, gevuld met Haribo-snoepjes, twee koelkastmagneten, een kerstkaart met Nottingham erop en een kaart met felicitaties. "Ik huilde. Ze is geweldig en het is fantastisch. Ze zijn zo oprecht."

Aan een andere fan gaf Meghan één van haar handschoenen, nadat de vrouw vertelde dat haar handen zo koud waren. "Ik wilde haar hand schudden, maar mijn handen waren zo koud. Meghan haalde haar handschoen uit haar zak en gaf die aan mij. Ik zei 'dankjewel'", zei Emuly Harland (21) uit Australië tegen de Britse krant The Mirror. "Ik vind ze heel lief."

REUTERS

Verloofd

Het is de eerste keer dat Harry en Meghan zo’n bezoek afleggen sinds ze afgelopen week aankondigden dat ze gaan trouwen. Ze zijn van plan de komende zes maanden door Groot-Brittannië te trekken om de Amerikaanse actrice de gelegenheid te geven meer te weten te komen over het land. Na hun bruiloft staat er een wereldreis op het programma. De tortelduifjes willen onder meer Sydney en Canada, waar Markle zes jaar woonde, bezoeken.

Het koppel trouwt in mei in Windsor Castle. Meghan gaat bij Harry in Nottingham Cottage wonen. Dat is een van de panden op het terrein van Kensington Palace, waar ook zijn broer William met zijn vrouw Kate en de kinderen woont.

AFP
REUTERS
Getty Images
Getty Images
REUTERS
Photo News
Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Regine De Brouwer

    Geef mij maar kate ..Geef ze geen 6 jaar sorry .. nu is alles koek en ei ..binnen 6 jaar kom ik nog eens terug en kijk ik of ik juist was ..

  • roger reniers

    Héérlijk mooi !!! Niet gemaakt of stijf,gewoon menselijk mooi !!!