Britten wedden op meisje voor Meghan

De hoogzwangere Meghan Markle.
EPA De hoogzwangere Meghan Markle.
Hertogin Meghan zit in de laatste fase van haar zwangerschap en de Britten zijn volop aan het speculeren over de naam en het geslacht van de aanstaande royal baby. De naam Diana staat als het een meisje is - om voor de hand liggende redenen - bovenaan.

De bookmakers verwachten dat het een meisje wordt en dat het meisje de overleden moeder van prins Harry met de naam Diana gaat eren. Verrassend vinden de bookmakers dat de naam Victoria ineens grote sprongen heeft gemaakt, want die staat als tweede favoriet genoteerd. Victoria wordt gevolgd door Alice op drie en Isabella op vier, meldt Reuters.

Arthur

Mocht het een jongen worden, dan staat de Arthur bovenaan de lijst. Die naam was bij de zwangerschap van Catherine ook al favoriet. Uiteindelijk kreeg het derde kindje van prins William en Catherine de naam Louis, met Arthur als tweede naam.

Hoewel de meeste Britten inzetten op een meisje voor prins Harry en Meghan, wordt een tweeling niet uitgesloten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.