Britse prins Philip heeft ziekenhuis verlaten om kerst te vieren

De Britse prins Philip verlaat het ziekenhuis in een auto.
AP De Britse prins Philip verlaat het ziekenhuis in een auto.
Prins Philip viert Kerstmis thuis. De 98-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth heeft het ziekenhuis in Londen dinsdag verlaten. 

Philip werd vrijdag in het King Edward VII Ziekenhuis opgenomen. Volgens Buckingham Palace was er geen reden tot paniek en werd hij enkel behandeld voor een al bestaand medisch probleem. Zijn opname in het ziekenhuis gebeurde op aanraden van zijn dokter, als voorzorgsmaatregel. 

Het verblijf van Philip was van korte duur, want dinsdag zag een fotograaf dat de hoogbejaarde hertog van Edinburgh al wandelend het ziekenhuis verliet en in een auto stapte. Eerder stelde de zoon van Philip, prins Charles, ook al dat zijn vader het goed maakte. "Als je zijn leeftijd bereikt, werken dingen niet zo goed meer. Er wordt goed voor hem gezorgd in het ziekenhuis", zei de kroonprins tegen verslaggevers.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.