BINNENKIJKEN. Harry en Meghan trokken naar Rome en verbleven in dit prachtige (en dure) hotel

Photo News/Hotel Vilon
Als je beste vriendin in het huwelijksbootje stapt, dan ga je naar het feest - of je nu hertogin bent of niet. Dat is precies waarom prins Harry en zijn vrouw Meghan eerder deze week even in Rome halthielden op weg naar hun volgende koninklijke reis doorheen Zuid-Afrika. Ze verbleven er twee nachten in het prestigieuze Hotel Vilon, op een boogscheut van de Trevi-fontein. Prijskaartje: zo’n 1.350 euro per nacht.

In Rome zijn ze wat gewoon, maar toch keken de inwoners deze week vreemd op toen een hoop Hollywoodsterren de stad binnenvielen. Ze waren allemaal uitgenodigd op het huwelijk van ontwerpster Misha Nonoo en haar aanstaande Mikey Hess - een oliemagnaat. Onder de genodigden: Orlando Bloom, Katy Perry, Karlie Kloss, Ivanka Trump, prinses Eugenie en prinses Beatrice.

Het societykoppel nodigde natuurlijk ook Meghan Markle en haar man prins Harry uit, aangezien de twee dames al jarenlang de beste vriendinnen zijn. Er wordt ook al jaren gefluisterd dat het Misha was die de blind date tussen Meghan en Harry regelde en de twee dus aan elkaar gekoppeld heeft.

AP
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon
Hotel Vilon1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • WILLY ZACHEL

    Is een gewoon luxe hotel zoals er over heelde wereld duizenden zijn ! Super de luxe hotels daar kost een suite of kamer 9000 €’en meer Maar zelfs als ze in een tentje op het Sint Pietersplein hadden gekampeerd . Dan had men ook wel kritiek gehad ! Dan was waarschijnlijk de tent van eennté duur merk geweest of zoiets