Binnenkijken bij prins Charles dankzij Google Street View

Screenshot Google
We kunnen regelmatig eens binnenkijken bij Hollywoodfiguren - vooral als ze hun huizen te koop zetten - maar bij de royals is dit een stuk zeldzamer. Prins Charles maakt hier nu echter een uitzondering op, want hij heeft de deuren van zijn woonst opengezet voor Google.

Het zal u vast niet ontgaan zijn: prins Charles mocht deze week 70 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor de gelegenheid wijdde het Google Arts and Culture-project een hele virtuele tentoonstelling aan de Britse kroonprins. De man staat er immers om bekend dat hij een grote voorvechter is van kunst en er veel aan doet om die veilig te stellen voor het nageslacht.

Het Google-team werkte maar liefst zes maanden aan de tentoonstelling, en het resultaat mag er wezen. Er zijn kinderfoto’s te zien van de kroonprins, unieke beelden van zijn gezin en zijn uitgebreide kunstcollectie werd nauwkeurig gefotografeerd. Maar het leukste aan de hele opzet is wel de rondleiding die je Google Street View-gewijs kan maken door zijn residenties Clarence House en Dumfries House, en de mooie tuinen van Highgrove.

Hier kan je al het materiaal bekijken.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ANN LIMBOS

    Goed dat ik daar niet moet poetsen.