Bekend Vlaanderen reageert op overwinning van Delphine

Delphine Boël
BELGA Delphine Boël
Een heuglijke dag voor Delphine Boël: Koning Albert II heeft eindelijk toegegeven dat hij wel degelijk haar biologische vader is. Landgenoten steken haar massaal een hart onder de riem, en ook bekend Vlaanderen reageert op het nieuws. 

“En dan nu allemaal in koor: was dat nu zo moeilijk?”, reageert Lieven Scheire, zowel in het Nederlands als in het Frans. 

“Koning Albert geeft toe dat hij de vader is van Delphine Boël door per ongeluk haar iPhone te ontgrendelen met zijn gezicht”, grapt Xander De Rycke. 

Sven Ornelis komt dan weer met een leuke suggestie: “Koning Albert heeft er een dochter bij! Doopsuiker voor heel het land!”

Bij Rik Torfs is het één en al sarcasme. “Jawadde: “Koning Albert geeft toe dat ’m vader van Delphine Boël is.” Wat een verrassing, wie had dat gedacht.”
72 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rik Verhelle

  Het zal haar enkel windeieren bezorgen ... Vaarwel de véél fortuinlijker familie Boêl van wie ze zich (noodzakelijk) liet onterven. Niet welkom in haar nieuwe familie die bovendien heel wat minder fortuin bezit, en waarvan ze hoogstens 1/4 van de helft kan opeisen (en ook dát is zonder garantie !), en met de titel princes kan ze netto nul aanvangen ... een morele, maar vooral een "pyrrhus" overwinning.

 • Heidi Werbrouck

  Gerrit Goossens, door de benaming "illegitimate" of onwettig, kon ze zelfs geen bankrekening meer openen! En als het haar echt om het geld te doen was, was ze m.i. dochter van Boël gebleven: 1,7 miljard, als enige erfgename. Daarbij is de te verdelen 200 miljoen van Albert maar peanuts.

 • leo foulon

  De grond van de zaak is ,is het nog opportuun om in deze tijd nog een erfelijk staatshoofd te hebben ?

 • abu hansa

  Proficiat madam, koning heb stout geveest en moet zijn verantwordelijkheid nemen voor zijn kinderen !!Iedereen gelikk voor het wet ! En nu wat ex/koning moet doen is haar en haar kinderen uitnodigen en zich veronschuldigen voor mizere dat hij veroorzakt heb en vraagen voor hun vergiftenis..

 • Marleen VERMEIREN GRAULS

  pfft gaat ons weer extra belastingen kosten ...