Albert van Monaco is oververmoeid

Photo News
Nadat prinses Astrid (56) dit voorjaar gedwongen rust moest nemen, ligt nu ook prins Albert II van Monaco (60) in de lappenmand. 

De vorst annuleerde zijn agenda voor de maand juli omdat hij 'zo vermoeid is dat hij medisch toezicht behoeft', aldus het paleis. Er is verder echter geen reden tot ongerustheid, sust het hof. Prinses Stéphanie, die doorgaans op de achtergrond blijft, springt nu in voor haar broer. Stéphanie zal zijn taken vervullen tot Albert voldoende is uitgerust. Prinses Charlene kan niet invallen: zij vertoeft in haar thuisland Zuid-Afrika.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annette hermens

  hij moet maar snel met pensioen gaan ....

 • emiel wouters

  Ja, en als Monaco ook bij de EU hoor moet je er nog 7 jaar doen. voor ge op pensioen moogt. Spijtig dat jullie niet met veel zijn, anders zouden ze nog SWT voor jullie kunnen regelen. VERMOEID ZIJN, hu durf je dit te zeggen.

 • maud hallett

  Prinses Charlene kan beter naar haar man komen

 • Johan Launders

  als je vermoeid wordt die zever te lezen Pieter.. lees het dan niet; soms is het leuk vermoeid te zijn, dan kunnen we rusten

 • Vera Bres

  dat kan ik best geloven, van de ene party naar de andere en zoals ze zeggen feesten als de beesten .