Actrice Tatum O’Neal haalt keihard uit naar Meghan Markle

BSRagency BSR Agency
De Amerikaanse actrice Tatum O’Neal is duidelijk niet te spreken over de manier waarop Meghan Markle en prins Harry omgaan met de media en het Britse volk. In een interview met ‘Good Morning Britain’ zegt de Oscarwinnende actrice dat ze Meghan ‘smakeloos’ vindt, en stelt ze dat de Hertogin van Sussex steeds alle aandacht opeist. 

Meghan trok enkele dagen geleden naar het tennistoernooi van Wimbledon om haar vriendin, tennisster Serena Williams, te zien spelen. Britse media meldden dat ze onaangekondigd met twee vriendinnen op de publieke tribune verscheen. Daarbij ontstond wat tumult, omdat de bodyguards van Meghan niet zouden gewild hebben dat er foto’s werden genomen van of met de vrouw van prins Harry. Fotografen werden geweigerd en ook toeschouwers en fans werden niet toegestaan een selfie te maken. 

En dat is bij de Amerikaanse actrice Tatum O’Neal, die als jongste persoon ooit een Oscar won, in het verkeerde keelgat geschoten. “Het is zo smakeloos om een bodyguard iemand te laten wegduwen”, zei ze op de bank bij ‘Good Morning Britain’. “Het maakt mij zo kwaad omdat het mij doet terugdenken aan prinses Diana. Zij wou iedereen insluiten en zou nooit iemand hebben afgewezen. Dat had ik ook gehoopt voor Meghan. Ik had gehoopt dat zij de volgende prinses Diana was, maar het lijkt erop dat het allemaal rond haar moet draaien. En dat is verontrustend.” 

“Als je zo’n ring krijgt en je spendeert 400.000 dollar aan een renovatie en je vliegt met een privéjet naar New York voor een feestje; dan ben je niet zoals Diana. Dit is iets helemaal anders, en ik weet niet wat het is”. De actrice gaf verder mee dat ze medelijden heeft met prins Harry. “Het spijt mij Harry, want ik heb jou echt graag. Jij bent iemand van het volk. Je bent een royal, geen acteur.” 

Actrice Tatum O’Neal.
Photo News Actrice Tatum O’Neal.11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • laeremans viviane laeremans

  Nee groot gelijk. Als Meghan op prinses Diana wilt lijken zal ze haar sterallures achter wegen moeten laten. Meghan wilde gewoon heel beroemd worden, het maakte ni uit hoe. Prinses Diana was gracieus en van adel. Die heeft heel verschillende opvoeding gekregen. Echt ni te vergelijken.

 • sabrina velez

  Groot gelijk!!! Harry mag zelfs zijn vrienden niet meer zien. Door Megan zit het ook met zijn eigen broer niet goed meer. Veel streken en pretentie heeft ze!! Tja en Harry ne sloef.

 • marijke deruyck

  Dat heet narcisme. Ze wou met alle geweld binnenraken in de koninklijke familie maar wil zich niet houden aan de verplichtingen die met haar status verbonden zijn. Destijds was Diana aan handen en voeten gebonden, vandaag is het Harry. Ze heeft er sluwweg voor gezorgd dat hij haar ook niet (meer) zou kunnen laten vallen, door onmiddellijk zwanger te worden, nu zal het kind altijd als pasmunt gebruikt worden.

 • Juliette Francois

  Meghan is wie ze was, een diva. En dat is uiteindelijk haar zaak. Ik denk wel dat het prinsessenleven haar ooit zal vervelen. Maar scheidingen zijn niet zeldzaam in het Britse koningshuis.

 • Loesje Vranken

  Inderdaad,pure waarheid. Nog steeds vind ik het een omhoog gevallen vrouw met pretentie tot en met maar het verstand ontbreekt.