7.000 euro per trimester: prins William en Kate kiezen school voor prinses Charlotte

EPA
Prinses Charlotte, de dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Kate, gaat na de zomer zeer waarschijnlijk naar dezelfde school als haar oudere broer George. Dat melden bronnen aan de Daily Mail.

George (6) zit op de Thomas’s Battersea-school in zuidwest-Londen. Charlotte, die in mei 4 kaarsjes mag uitblazen, gaat nu nog naar de Willcocks Nursery in Kensington.

De Thomas’s Battersea-school is een exclusieve kostschool waar ouders ongeveer 6000 pond (bijna 7000 euro) per trimester aan schoolgeld moeten betalen. De school is naar eigen zeggen een “drukke, bloeiende en doelgerichte school.” Er wordt lesgegeven aan zo’n 560 jongens en meisjes die er deel kunnen nemen aan naschoolse activiteiten als schermen, filosofie, tuinieren en pottenbakken.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • louis pippers

    14.000€ per jaar daar wordt ze zeker heel slim van

  • Bruno Daenen

    Dat is niet abnormaal duur. Mijn kinderen gingen naar een IB-school ( International Bachalaureat ) en dat kost gemiddeld al snel 15 à 20.000 euro p.a., omdat deze (uitstekende) scholen jammer genoeg niet gesubsidieerd worden. Ik kan meegeven dat het universitaire slaagpercentage van ex-IB-studenten exponentieel hoger ligt dan dat van leerlingen uit het "gewone" onderwijs.

  • johan vervoort

    Maar wel propagenderen dat de kindjes zullen opgroeien als normale kindjes buiten de invloed van het hof,