"Wanneer je ex trouwt en jij naar het trouwfeest moet komen": Chelsy's gezicht op huwelijk van prins Harry spreekt boekdelen

Chelsy Davy voelde zich niet al te comfortabel in de kerk.
Photo News/Twitter Chelsy Davy voelde zich niet al te comfortabel in de kerk.
Chelsy Davy (32), de ex-vriendin van de Britse prins Harry, kreeg een uitnodiging voor zijn huwelijk met Megan Markle. Een mooi gebaar, maar toch ziet het ernaar uit dat de jonge vrouw spijt kreeg van haar beslissing om te gaan. 

Harry en Chelsy waren 7 jaar lang een koppel en bleven ook bevriend na hun breuk in 2011. Toen ze echter plaatsnam in de kerk waar haar ex in het huwelijkbootje zou stappen met Megan, kreeg ze het even warm. Het ongemak is van haar gezicht af te lezen, en dat is ook de fans van de koninklijke familie niet ontgaan.

"Het moet moeilijk zijn geweest voor haar", klinkt het op Twitter. "Ze waren jarenlang samen en nu trouwt hij met iemand die hij kent sinds 2016? Chelsy moet de hele mis lang gedacht hebben: dat had ik kunnen zijn!"

Iemand anders merkte op: "Ze was uitgenodigd voor de misviering, maar niet voor de receptie. Harry zei letterlijk: 'Kom maar eens kijken hoe goed ik terecht ben gekomen, en ga dan maar naar huis!'"

De beelden van Davy gaan intussen een eigen leven leiden op sociale media, als zogenaamde 'meme': een grappige foto die duizenden keren wordt gedeeld.

Chelsy was nochtans niet de enige ex van Harry die aanwezig was op het huwelijk. Ook Cressida Bonas, met wie de prins twee jaar lang een relatie had tot ze uit elkaar gingen in 2014, kreeg de twijfelachtige eer om de misviering bij te wonen.

Chelsea tijdens de viering in de kerk, duidelijk niet op haar gemak.
Giphy Chelsea tijdens de viering in de kerk, duidelijk niet op haar gemak.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Janssen

  My Godd... wie nodigt er nu zijn ex-vrouw / vriendin uit op zijn trouwfeest? Dat zou ik nooit doen!! En Chelsy is zo onnozel om hiernaartoe te gaan! Pfff...

 • Dominique Cardon

  of een nieuwe camilla in de maak ....?

 • ronny verachtert

  het huwelijk trok op geen snars

 • dominique van beylen

  hopelijk geen nieuwe soap "Camilla".

 • Mathieu Peeters

  Ze wist op voorhand dat haar ex ging rouwen met een ander. Dat ze eens denkt waarom er een eind aan gekomen is, of was ze er vast van overtuigd dat zij die dame ging zijn. Dan hadden ze simpelweg niet uit elkaar moeten gaan.