"Sarah 'Fergie' Ferguson mag toch naar het huwelijk van Harry en Meghan"

EPA
Enkele dagen geleden werd verteld dat de Britse prins Harry niet van plan was zijn (voormalige) tante Sarah 'Fergie' Ferguson uit de nodigen op zijn huwelijk met Meghan Markle. Maar volgens insiders wil Harry Fergie er net wel graag bij op zijn 'grote dag'.

'Fergie' was in 2011 ook al niet welkom op het huwelijk van prins William en Kate Middleton en dat vond ze toen erg vervelend. Ze was graag met haar dochters Eugenie en Beatrice en ex-man prins Andrew op de bruiloft geweest, maar kennelijk vond de Queen dat geen goed idee. Wellicht in de wetenschap dat haar man prins Philip niet in dezelfde ruimte wil verkeren als zijn voormalige schoondochter. 

Volgens de Britse tabloids zou Harry ook gezegd hebben dat Fergie geen uitnodiging voor zijn huwelijk met Meghan moest verwachten, maar niets zou minder waar zijn. Harry zou er namelijk in het Britse koningshuis voor gepleit hebben dat Fergie wel aanwezig zou mogen zijn. "Harry heeft voet bij stuk gehouden", vertelt een bron. "Eerst wilden ze van hogerhand dat Fergie enkel op het avondfeest aanwezig zou zijn, maar daar ging Harry niet mee akkoord. Hij wil Fergie er ook al tijdens de ceremonie bij".

Harry en Meghan trouwen op 19 mei.
EPA Harry en Meghan trouwen op 19 mei.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Van de Moortele

    Hopelijk geeft ze géén tournée générale.