“Meghan Markle wil haar baby genderfluïde opvoeden”

Meghan en Harry willen hun baby genderfluïde opvoeden.
Photo News Meghan en Harry willen hun baby genderfluïde opvoeden.
Prins Harry en zijn vrouw Meghan willen hun kind naar verluidt zonder stereotypes opvoeden. De babykamer zou wit met grijsaccenten zijn, verklapt een ingewijde aan Vanity Fair.

“Meghan heeft het met een aantal vriendinnen gehad over de geboorte en over hoe zij en Harry hun kind willen opvoeden”, zei de bron. “Het woord dat ze gebruikte was fluïde. Ze zei dat zij en Harry van plan zijn de kleine groot te brengen met een losse genderbenadering en geen stereotypen op willen leggen.”

Of de eerste spruit van Harry en Meghan, die dit voorjaar geboren moet worden, een jongen of een meisje is, is nog geheim. Gefluisterd wordt dat de hertogin van Sussex in verwachting is van een zoon, dat zou ze tijdens haar luxe babyshower in New York aan haar vriendinnen hebben verteld.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chris Devlaeminck

  Genderfluïde, dat lijkt in te zijn. Ik wacht wel nog altijd op de eerste ouders die hun mannelijke peuter met een rokje, lakschoentjes en twee staartjes in zijn haar naar school zenden. Dat zal ie leuk vinden!

 • Chris Devlaeminck

  Het blijft de realiteit dat zonder Belgische kerncentrales we energie uit het buitenland zullen moeten halen. Duur betaald. Aan de ene kant eigen kerncentrales sluiten maar aan de andere kant rekenen op energie uit het buitenland is onrealistisch en hypocriet. Zeker als die energie eveneens van kerncentrales komt. Van mij mogen die kerncentrales sluiten als ze in België een volwaardig milieuvriendelijk alternatief hebben. Maar dat is er niet.

 • Saadia Sellak

  George, ik dring mijn kind niks op, maar als we in een speelgoed winkel zijn loopt hij uit zichzelf naar het stoere jongens speelgoed en dat trekt hem al aan sinds hij baby was. Jongens zijn heel vroeg al uit zichzelf gefascineerd door bepaalde dingen waarvoor meisjes babies al na een paar minuten afhaken. Dit is hormonaal gestuurd.

 • Luciano Van As

  en wat vind THE QUEEN hiervan ? Ik neem aan dat zij zich hier zeker mee gaat moeien en aanwezig zal zijn op de bevalling...

 • Bix Froefel

  Harry is conservatief. Zij niet. Komt niet goed.