“Meghan Markle niet te zien in talkshow met Ellen DeGeneres”

Ellen Degeneres.
AP Ellen Degeneres.
Meghan Markle (38) komt niet langs in de tv-show van Ellen DeGeneres. Nochtans deden er allerlei geruchten de ronde over een eventueel interview in de populaire talkshow. Maar bronnen vertellen aan People Magazine dat die niet kloppen. 

De Daily Mail berichtte eerder op basis van 'insiders' over vergaande plannen voor een tv-interview. Volgens de tabloid zijn Ellen en Meghan goed bevriend en zouden ze al langere tijd praten over de mogelijkheden.

Het zou het eerste interview moeten worden waarin Meghan praat over de beslissing die ze samen met haar man prins Harry maakte om een stap terug te zetten binnen het Britse koningshuis. De hertog en hertogin van Sussex verblijven momenteel in Canada.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Baldr VanHoek

    Zou dan wel een misplaatse grap zijn niet? Iemand die geen pers wil maar dan wle de media weer zou opzoeken voor... ja voor datgene waar ze zou ongelukkig van is geworden sinds ze met Harry is. Iedereen weet het al... ze leefde al heel snel op een eiland en zal daar dan ook heel gelukkig van worden. Harry keert terug naar UK business done. Meghan zal het zich beklagen. Het enige wat ze nog kan doen is dan reality film laten maken en biografie uitbrengen.