“Kans dat Meghan Markle thuis gaat bevallen wordt steeds kleiner”

Meghan Markle
Getty Images Meghan Markle
De kans dat de wens van Meghan Markle uitkomt, thuis bevallen van de royal baby, wordt steeds kleiner. De hoogzwangere hertogin van Sussex is - volgens de Britse tabloid Daily Mail - namelijk al een week overtijd. Het zou daarom aannemelijker dat Meghan in het Frimley Park-ziekenhuis in Surrey haar eerste kindje op de wereld zet.

Prins Harry en Meghan Markle maakten in januari bekend dat de kleine in april werd verwacht. Het is inmiddels begin mei en er is nog geen teken van de royal baby. De kans dat Meghan thuis kan bevallen, wordt daarom steeds kleiner, zo stelt Daily Mail. Dat heeft alles te maken met het feit dat de bevalling dan zou moeten worden ingeleid.

Toch bestaat er nog een mogelijkheid dat Meghan in de vertrouwde omgeving van haar huis in Frogmore Cottage in Windsor bevalt. Dan zou de natuur binnen 48 uur zijn werk moeten doen, weet Daily Mail te melden aan de hand van informatie van artsen.

Diana

Ondertussen zijn de Britten volop aan het gokken welke naam het kindje zal krijgen. Het wordt een meisje en zeer waarschijnlijk wordt Diana een van haar vele namen, als we de Britse wedkantoren mogen geloven. Bij wedkantoor William Hill staat de naam van de moeder van Harry en zijn broer William bovenaan de lijst. Voor elke ingezette pond krijg je er vier terug, mocht de baby Diana gaan heten.

Mocht het kindje van Harry en Meghan toch een jongen blijken te zijn, dat zijn de namen Albert, Arthur en James populair bij de gokkers. 

Het wedkantoor Paddy Power heeft het gokken op de geboortedatum zelfs opgeschort. Zij vermoeden dat de prins of prinses al is geboren, zonder dat daar ruchtbaarheid aan is gegeven.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • chantal bruyneel

  Ik durf te wedden dat die kleine al een week oud is.......of zelfs al iets meer

 • Erik Van Bever

  Als de baby maar gezond is, dit is het belangrijkste.

 • Fidji Peeters

  Wat een heisa. En waarschijnlijk wordt het nog 10x erger. Ze mogen het allemaal hebben...

 • Kaylee Nelissen

  Ja inderdaad als je op twitter kijkt staat het er de hele tijd op

 • christianne bruyland

  reeds een goeie week overtijd, als men dacht laatste week april, is dat al meer dan overtijd, hoeveelheid vruchtwater dat afneemt, kindje verzwarend, je zou voor minder een inleiding aanvaarden en misschien dan best nog waar de nodige apparatuur aanwezig is mochten er zich verwikkelingen voordoen, volgens mij is dat meisje al een paar daagjes geboren