"Ben jij nu de koningin?": hilarisch moment wanneer dochtertje Robbie Williams vraagt naar titel van Sarah Ferguson

Theodora Williams
Getty Images Theodora Williams
Het schattigste moment van het huwelijk tussen Eugenie (28) en Jack Brooksbank (31) kwam er na een tussenkomst van Theodora Williams (6). De dochter van Robbie Williams en Ayda Field stelde prinses Sarah Ferguson zonder twijfelen een directe vraag.

Het huwelijk tussen Eugenie en Jack Brooksbank hield op vrijdag opnieuw heel wat Britten aan het televisietoestel gekluisterd. Iedereen zag er piekfijn en ook voor Theodora was het een belangrijk dag. Het dochtertje van Robbie Williams en Ayda Field was bloemenmeisje op het huwelijk.

Groepsfoto tijdens het huwelijk van Eugenie (28) en Jack Brooksbank (31)
Getty Images Groepsfoto tijdens het huwelijk van Eugenie (28) en Jack Brooksbank (31)

Het was de eerste keer dat het 6-jarig meisje in het openbaar verscheen. Haar ouders hebben namelijk de gewoonte hun kinderen zo veel mogelijk uit het openbare leven te houden. Toch kon 'Teddy' wel om met alle aandacht die ze kreeg. Toen Sarah Ferguson, de moeder van Eugenie en ex-vrouw van Prins Andrew, de bloemenkinderen voorbij liep kreeg ze een bijzondere vraag.

"Ben jij nu de koning?", vroeg Teddy aan de ex-vrouw van Prins Andrew.  "Neen", antwoordde de zichtbaar verraste Ferguson. "Een prinses dan?", probeert Teddy het opnieuw. "Ja", antwoordt Fergie haastig voor ze verdergaat met protocol.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Vercarre

    Leuke meid !