Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

“Rot op met je boerka. Het zijn net pinguïns”: Erica Meiland overrompeld door haat na uitspraken over islam

ShowbizzVan “walgelijke mens” tot “boycotten deze racist”. Erica Meiland (57) krijgt heel wat onlinehaat over zich heen nadat ze opvallende uitspraken deed over moslims en hoofddoeken. Ze vertelde onder meer dat ze tegen vluchtelingen die hier profiteren is en dat ze een hoofddoek een vorm van onderdrukking vindt. De realityster heeft nu gereageerd op de vele haatberichten. "Iedereen mag zeggen wat hij of zij wil. Zolang het bij woorden blijft, vind ik het goed", vertelt ze aan Shownieuws.

93 reacties

 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Erica heeft groot gelijk. Wat betekent hier het woord democratie dan nog als mensen hun gedacht niet mogen zeggen.
 • Betty Vranckx

  1 jaar geleden
  Erica heeft groot gelijk. Als men hier komt wonen en van alles kan genieten en profiteren, moet men zich maar aanpassen.
 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  Erica ik deel ook jou mening ,groot gelijk . Die mannen lopen met dure merkkledij een pet of haren piekfijn gekapt ,werken meestal niet . Vrouwen boerka tot op de grond ,of hoofdoek ,want hun schoonheid moet verstopt worden .Zij durft het als B V zeggen bravo.
 • Marina Pepels

  1 jaar geleden
  Ze heeft gelijk als wij wonen tenslotte in ons eigen land kunnen ze hun niet aan passen dikke pech .Wij moeten ons niet onder doen voor hem .Dat ze dat doen in hun eigen land maar niet bij ons .Als we daar op vakantie en gaan iets bezoeken dan passen we ons ook aan waarom kunnen die dat niet da's gewoon de mensen uitdagen .
 • alfred cool

  1 jaar geleden
  Als men naar hier reist moet men zich aanpassen aan het land naartoe men reist en onze vrijheden , wetten, cultuur en samenleving respecteren . Zij moeten ons niet komen vertellen hoe wij moeten leven volgens hun Godsdienst, cultuur en samenleving en ons daarbij komen terroriseren alsook brutaliseren en dat is nu juist wat hier gebeurd ,De no go zones in de steden , steek en vechtpartijen alsook aanrandingen, verkrachtingen en drugsverkoop zijn sterk toegenomen in Europa en dat kan niet !