Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein leidden jarenlang een luxe en verdorven leven. De Britse ronselde meisjes als seksslaaf voor Epstein.
Volledig scherm
PREMIUM
Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein leidden jarenlang een luxe en verdorven leven. De Britse ronselde meisjes als seksslaaf voor Epstein. © AFP

‘Roofdier’ Ghislaine Maxwell gaat de cel in, maar komt ze er ooit nog uit?

CelebritiesNiemand twijfelt eraan dat Ghislaine Maxwell (60) vandaag van de rechter in New York een celstraf krijgt opgelegd voor het ronselen van meisjes voor de aan seks verslaafde Jeffrey Epstein. Het is alleen de vraag hoelang de gevallen Britse socialite achter de tralies belandt. 

 1. Feest bij TOTZ, Get Ready! scoort eerste platina plaat met ‘Diep’: “Bijna twee miljoen streams voor een nummer van 26 jaar geleden, wàt een bekroning”

  Feest bij TOTZ, Get Ready! scoort eerste platina plaat met ‘Diep’: “Bijna twee miljoen streams voor een nummer van 26 jaar geleden, wàt een bekroning”

  Was een platina plaat twintig jaar geleden nog schering en inslag bij ‘Tien Om Te Zien’, haalt Get Ready! vandaag de primeur. Platina voor ‘Diep’. De hit waarop hun carrière 26 jaar geleden werd gebouwd, is intussen bijna 2 miljoen keer gestreamd. “Destijds werden we door fans bekogeld met gigantische taarten en champagne. We moesten ons letterlijk wassen na een overwinningsfeestje.”
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. Jane Lynch verlaat Broadwayshow ‘Funny Girl’ vroeger dan voorzien: “Het heeft niets met Lea Michele te maken”
  Celebrities

  Jane Lynch verlaat Broadway­show ‘Funny Girl’ vroeger dan voorzien: “Het heeft niets met Lea Michele te maken”

  Vorige maand liet ‘Glee’-actrice Lea Michele (35) op Instagram weten dat ze Beanie Feldstein vervangt als Fanny Brice in de Broadwayshow ‘Funny Girl’. Al snel volgde daarop het nieuws dat haar ‘Glee’-collega Jane Lynch (62) uit de show zou stappen. Toeval of niet? Ze maakte de reden van haar vertrek nu zelf bekend. “Ik vertrek op vakantie. Er is geen drama", klinkt het.