VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft haar ‘peperkoeken huisje’ verkocht: “Soms had ik zelfs drie jobs tegelijk”

ShowbizzMet serieus wat pijn in het hart heeft Romina (30) van boer Jan (33) afscheid genomen van haar boerderijtje in Dudzele bij Brugge. Romina Paret woont nu met Jan in Vlaams-Brabant. Het koppel leerde elkaar kennen via ‘Boer Zkt. Vrouw’, maar intussen is er al heel wat veranderd. Zo hebben ze allebei een nieuwe job en moesten er een aantal knopen doorgehakt worden met zicht op de toekomst. “De verkoop is in feite een opoffering van mijn kant.” 

1 reactie

 • Hubert Collaer

  2 jaar geleden
  Ben blij voor al deze mooie koppels en de anderen zullen ooit wel het spreekwoordelijk dekseltje wel vinden.
 1. The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”
  Play
  Muziek

  The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”

  The Weeknd sloot zaterdagnacht zijn ‘After hours till dawn’-tournee af in Toronto. Na uitverkochte optredens in de grootste Amerikaanse stadions was het slot weggelegd voor de thuisstad van de Canadese artiest. In een spectaculair decor vuurde de superster in 100 minuten niet minder dan 29 nummers op 90.000 uitzinnige fans af. Die bejubelden hem vanaf de eerste noten. “I want to do this for the rest of my life”, klonk het. We hopen dat dit een plechtige belofte is, met snel een Europees vervolg.
 2. Matteo Simoni voor het eerst in modeshoot met z’n vrouw: “Zo trots op Loredana”
  Play
  Showbits
  3

  Matteo Simoni voor het eerst in modeshoot met z’n vrouw: “Zo trots op Loredana”

  Acteur Matteo Simoni is zo trots op de nieuwe kledingcollectie van z’n vrouw Loredana Falone, dat ze nu voor het eerst samen een fotoshoot hebben gedaan. Bovendien is de collectie genderneutraal, waardoor ze makkelijk hemden of blazers kunnen uitwisselen. “Zo is het idee voor de ontwerpen ook ontstaan: regelmatig verdween er kleding uit mijn kast”, vertelt Matteo. Desna sprak met het koppel op de voorstelling van de collectie. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.
 3. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  3

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.