Romina is opnieuw thuis en mist haar Jan: “We bellen elke dag. Hij is 200% zeker de man van mijn dromen”

RV
Na vijf weken samen doorgebracht te hebben in Australië, is Romina Paret weer thuis. Ze mist haar boer Jan, die ze leerde kennen in het afgelopen seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’, enorm. “De laatste week zagen we de dagen steeds maar inkorten en ik zag er echt tegenop om weer naar huis te moeten.”

Nu ze zoveel tijd samen hebben doorgebracht, is Romina meer dan ooit overtuigd van haar relatie met Jan. “Sinds deze reis ben ik 100 procent overtuigd van onze relatie. Of neen, schrijf maar 200 procent. Jan is écht de man van mijn dromen”, vertelt ze in de Krant van West-Vlaanderen. “We bellen elke dag en kijken uit naar maart, want dan komt Jan voor ruim een week naar België. Langer kan hij niet blijven, want het is dan eigenlijk superdruk, maar we willen elkaar echt zien. In mei of juni plannen we dan ook om eens echt samen op vakantie te gaan naar Bali of Lombok, want in Australië hadden we geen tijd om echt vakantie te nemen.”

Waar de tortelduifjes uiteindelijk zullen gaan samenwonen, is nog niet duidelijk. België is alvast een zeer aantrekkelijke optie, aldus Romina. “Hij woont en werkt al acht jaar in Australië, maar heeft hij nog altijd geen permanente verblijfsvergunning. Die procedure kost heel veel tijd, energie én geld. Daarnaast heeft hij altijd een goeie band gehad met zijn grootouders en dat zou hij zijn eigen kinderen later niet willen ontzeggen. Een derde reden is het schoolsysteem: voor een degelijke opleiding in een private school tel je al snel wat centen neer en in het middelbaar wordt er vaak noodzakelijk gekozen voor een boarding school. Jan zou niet willen dat zijn kinderen op uren afstand van hem verwijderd zijn. Hij hecht net zoals ik veel belang aan een warm gezin.”
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • sandra raeymaekers

  Veel mensen lezen toch nie hé,hij heeft nog geen permanente vergunning voor Australie en in de toekomst gezien zou het daar ook niet ideaal zijn om u kinderen naar school te laten gaan.En trouwens wie zijn wij om te zeggen wa ze moeten doen.Die zijn zelf oud en wijs genoeg om beslissingen te nemen,en lukt het nie hebben ze het tenminste toch geprobeerd.Het is een tof koppel en ik wens hun alle geluk van de wereld eerder waar.

 • chelsy van keer

  Lees is goed het artikel. Hij woont en werkt er al 8 jaar, maar heeft nog altijd geen permante verblijfsvergunning als hij dat echt wilt kost het heel veel geld en hij twijfelt zelf om terug te komen. Dus niet alles op die vrouw steken.

 • Louis Brommers

  Jan, blijf ginder, kom nooit terug definitief naar België ! Volg je droom in Australië, met of zonder Romina !

 • Mirko Di Wallenberg

  Als Jan terug naar België komt zal de relatie niet blijven duren, deze man moet de vrijheid van Australië hebben, hij is daar thuis, niet hier in het koude bekrompen België.

 • Dikke Van Aarschot

  Prima veel geluk samen en iedereen maar blazen volg jullie eigen weg