Romcomklassieker ‘How To Lose A Guy In 10 Days’ wordt een serie

Romcomklassieker How To Lose A Guy In 10 Days wordt een serie. Komiek Guy Branum gaat de film uit 2003, waarin Kate Hudson en Matthew McConaughy de hoofdrollen vertolken, bewerken.
EPA Romcomklassieker How To Lose A Guy In 10 Days wordt een serie. Komiek Guy Branum gaat de film uit 2003, waarin Kate Hudson en Matthew McConaughy de hoofdrollen vertolken, bewerken.
Romcomklassieker ‘How To Lose A Guy In 10 Days’ wordt een serie. Komiek Guy Branum gaat de film uit 2003, waarin Kate Hudson en Matthew McConaughy de hoofdrollen vertolken, bewerken. Dat meldt E! News.

Het verhaal van de serie zal grotendeels hetzelfde zijn als in de film. Hierin gaat een schrijfster voor een tijdschriftartikel uitvogelen hoe je zo snel mogelijk een man kwijtraakt. Anderzijds gaat een reclameman een weddenschap met zijn vrienden aan dat hij een vrouw binnen tien dagen verliefd op hem kan laten worden. En net die twee worden aan elkaar gekoppeld.

De serie zal te zien zijn op Quibi, een nieuw streamingplatform gefocust op de smartphone. De releasedatum en de cast zijn nog niet bekend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.