AFP
Volledig scherm
© AFP

Rolling Stones-drummer Charlie Watts overleden

CelebritiesZe leken onsterfelijk, maar het ondenkbare is nu toch gebeurd. Charlie Watts, een van ‘s werelds beste drummers en oudste lid van de Rolling Stones, is overleden. Dat meldt zijn agent vandaag. Eerder deze maand maakte de groep bekend dat Watts niet mee op tour ging, omdat hij moest rusten na een medische ingreep. De Brit werd 80 jaar en was al bijna 60 jaar drummer bij de Stones. 

82 reacties

 • Chris Wouters

  1 jaar geleden
  Voor hen die hem niet 1 van de grootste drummers vinden; Charlie had een unieke stijl, vooral door zijn liefde voor jazz muziek. Je kan hem niet vergelijken met die drummers met hun eindeloze solo's en een drumstel met 60 onderdelen! RIP Charlie; jij was 1 van de grootste, een gentleman, huisvader en liefhebben van paarden. Je trad liever op met een jazz band in een kleine club dan op een gigantisch podium met de Stones. Maar toch zijn de Stones nu niet meer de Stones... Bedankt voor alles!
 • Luc Dussart

  1 jaar geleden
  Wat een grote Mijnheer, simpel en toch beroemd, wat vele misschien niet weten dat deze man fantastisch kon tekenen heb een paar tekeningen van deze man en onuitgegeven foto's door bekende fotograaf tijdens hun verblijf in Belgie 1973 Wat gaan we deze drummer en de goede muziek missen.
 • Stefan Daelemans

  1 jaar geleden
  RIP Charlie
 • Guy Verhaege

  1 jaar geleden
  De Stones meerdere malen gezien, en Watts éénmaal in levende lijve een meet and greet mee gehad backstage in Werchter. Voodoo lounge tour. Fantastische man. Meer respect voor dan voor eender welke andere artiest.
 • Jan Jacobs

  1 jaar geleden
  Voor mij de topgroep uit mijn jonge jaren en voor altijd in mijn hart en ziel. Zo’n muziek maken ze niet meer en komt ook nooit meer terug. R.I.P.
 1. Opvolger voor ‘De Vlaamse Televisie Sterren’ is bekend: Koen, Danira en Gert reiken nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’ uit
  Showbizz

  Opvolger voor ‘De Vlaamse Televisie Sterren’ is bekend: Koen, Danira en Gert reiken nieuwe mediaprij­zen ‘Kastaars!’ uit

  U zal er op zaterdag 28 januari 2023 niet naast kunnen kijken. ‘Kastaars!’, het gala van de gloednieuwe mediaprijzen voor Vlaams mediatalent, zal tijdens een grootse liveshow te volgen zijn op de drie ‘nationale zenders’ Eén, VTM en Play4 en ook op HLN. En uiteraard op de online-platformen. Toppers Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst zullen de show aan elkaar praten.