AFP
Volledig scherm
© AFP

Rolling Stones-drummer Charlie Watts overleden

CelebritiesZe leken onsterfelijk, maar het ondenkbare is nu toch gebeurd. Charlie Watts, een van ‘s werelds beste drummers en oudste lid van de Rolling Stones, is overleden. Dat meldt zijn agent vandaag. Eerder deze maand maakte de groep bekend dat Watts niet mee op tour ging, omdat hij moest rusten na een medische ingreep. De Brit werd 80 jaar en was al bijna 60 jaar drummer bij de Stones. 

82 reacties

 • Chris Wouters

  2 maanden geleden
  Voor hen die hem niet 1 van de grootste drummers vinden; Charlie had een unieke stijl, vooral door zijn liefde voor jazz muziek. Je kan hem niet vergelijken met die drummers met hun eindeloze solo's en een drumstel met 60 onderdelen! RIP Charlie; jij was 1 van de grootste, een gentleman, huisvader en liefhebben van paarden. Je trad liever op met een jazz band in een kleine club dan op een gigantisch podium met de Stones. Maar toch zijn de Stones nu niet meer de Stones... Bedankt voor alles!
 • Luc Dussart

  2 maanden geleden
  Wat een grote Mijnheer, simpel en toch beroemd, wat vele misschien niet weten dat deze man fantastisch kon tekenen heb een paar tekeningen van deze man en onuitgegeven foto's door bekende fotograaf tijdens hun verblijf in Belgie 1973 Wat gaan we deze drummer en de goede muziek missen.
 • Stefan Daelemans

  2 maanden geleden
  RIP Charlie
 • Guy Verhaege

  2 maanden geleden
  De Stones meerdere malen gezien, en Watts éénmaal in levende lijve een meet and greet mee gehad backstage in Werchter. Voodoo lounge tour. Fantastische man. Meer respect voor dan voor eender welke andere artiest.
 • Jan Jacobs

  2 maanden geleden
  Voor mij de topgroep uit mijn jonge jaren en voor altijd in mijn hart en ziel. Zo’n muziek maken ze niet meer en komt ook nooit meer terug. R.I.P.
 1. RECENSIE. ‘The North Water’: “Colin Farrell speelt de psychopathische pannen van het dak”
  TV

  RECENSIE. ‘The North Water’: “Colin Farrell speelt de psychopa­thi­sche pannen van het dak”

  Voor u klaagt over het dalende kwik daarbuiten, moet u zich eens inbeelden dat u uw sjokkedeizen er staat af te vriezen op een schip ergens te midden van de poolcirkel. Bovendien is het midden negentiende eeuw, is er van hygiëne geen sprake en is Colin Farrell allesbehalve de man met wie u een kajuit wil delen. In ‘The North Water’ op TV Vlaanderen vertrekt een groep walvisjagers op een expeditie die bij voorbaat gedoemd lijkt. Of u mee het ruime sop moet kiezen? Of deze onheilspellende schuit beter links laat liggen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”
  Play
  Showbits

  Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”

  Vanaf 15 december kan je in de bioscoop kijken naar de derde film van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’. Naast vaste waarden Gio Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck zal ook Nora Gharib te zien zijn in ‘De Dag van de Bloedmaan’. Zij werd voor de opnames helemaal getransformeerd in een griezelige weerwolf, een rol die haar helemaal op het lijf geschreven staat: “Ook in het echte leven denken mensen dat ik gemeen ben”. Ze vertelt erover bij Senne en Jarne in een nieuwe ‘Showbits’.