Roland Van Beeck en John Leo
Volledig scherm
PREMIUM
Roland Van Beeck en John Leo © Kristof Ghyselinck

Roland en John Leo, de nieuwe en vorige winnaar van ‘The Voice Senior’: “Veel mensen willen een tattoo van de winnaar van ‘The Voice’”

ShowbizzRoland Van Beeck (66) mag zich de tweede winnaar van ‘The Voice Senior’ noemen, en net als die eerste winnaar, John Leo (67), is hij een muzikaal beest. Desondanks legden beide mannen een verschillend parcours af: Roland was cafébaas en tatoeëerder terwijl John als orkestleider gevestigde artiesten begeleidde. In een dubbelgesprek vertellen beide heren over hun winst, de hordes die ze in het verleden al namen, corona en vrouwelijke aandacht. “Ik hoop echt dat ze Roland goed begeleiden. Want als je de deur van ‘The Voice’ achter je dichtslaat, dan moet je jezelf echt gaan bewijzen.”

1 reactie

 • gerda Beynen

  3 weken geleden
  Vond het zoals velen NIET terecht dat Ronald gewonnen heeft.
 1. Natalia verdedigt zich na kritiek op reis naar Barbados: “Veiliger hier dan in België”
  Showbizz

  Natalia verdedigt zich na kritiek op reis naar Barbados: “Veiliger hier dan in België”

  Zon, zee en strand: het zijn idyllische beelden die de Instagram-pagina van Natalia (40) deze dagen kleuren. De zangeres bevindt zich namelijk met haar gezin in Barbados, ook wel haar tweede thuis genoemd. Dat komt haar, naast heel wat positieve reacties, ook op bakken kritiek te staan. Reizen in coronatijden is immers controversieel, zeker omdat het eiland op dit moment een rode zone is. Al laat ze dat niet aan haar hart komen: “Ik ben geen meeloper en pik niet zomaar alles waarmee men me wil voeden”, verdedigt ze zich op Instagram.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen