RV
Volledig scherm
© RV

Roel Vanderstukken volgt coronamaatregelen strikt op: “Als hartpatiënt geen enkel risico nemen”

ShowbizzVan Hollywood tot in Vlaanderen: het coronavirus heeft ondertussen zowat iedereen bereikt. Overal worden mensen opgeroepen om binnen te blijven, en dat is ook voor de bekende gezichten niet anders. Wie zich alvast strikt aan de maatregelen houdt, is ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken (43), die als hartpatiënt geen enkel risico wil lopen. 

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken denkt te veel na over het leven: “Ooit volstrekt gelukkig zijn, dat haal ik niet”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Familie’-ac­teur Roel Vanderstuk­ken denkt te veel na over het leven: “Ooit volstrekt gelukkig zijn, dat haal ik niet”

  “Mijn wekker gaat elke ochtend om zes uur af, en dat is vroeg, maar ik klaag niet”, zegt Roel Vanderstukken (43) als we hem in de studio’s van ‘Familie’ ontmoeten. “Ik doe ook alleen maar dingen die ik graag doe. Ik heb een paar mooie theaterstukken mogen spelen, ik regisseer een stuk voor een amateurgezelschap, ik heb voldoende optredens met mijn band De Corsari’s en ik heb ‘Familie’. Wat wil een mens nog meer?”, vertelt de acteur in Primo.