Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Roel Vanderstukken en Stan Van Samang over vriendschap en ouderschap: “Door mijn gigantische fout voel ik mij gefaald als vader. Nog steeds”

ShowbizzAl twintig jaar zijn Roel Vanderstukken (44) en Stan Van Samang (41) boezemvrienden. Tijd voor een dubbelgesprek, al wil Stan het liever niet meer hebben over de zaak-Eveline. Toch raken ze in dit interview over ‘Thuis’ en ‘Familie’, hun vriendschap en ouderschap ook dat onderwerp aan, want zoals het echte vrienden betaamt zijn ze er in goede en slechte tijden voor mekaar. “Ik kreeg van Roel een berichtje ‘Dit is klote’. Meer moest dat niet zijn.”

3 reacties

 • Michel Vandewiele

  4 maanden geleden
  Als Stan er toch nog iets wil aan doen, wees dan niet zo dom om er verder te pas en te onpas over te praten in de media, houd het dan prive ! Nog je les niet geleerd ?
 • Paul Boutsen

  4 maanden geleden
  De ganse zaak heeft hun geen windeieren gelegd professioneel gezien, anderen zoals De Pauw werden door de media niet zoveel beloond voor hun wangedrag tegenover hun echtgenotes.
 • dirk hendrickx

  4 maanden geleden
  stan respect voor je trek het je nioet aan wat de mensen denken of zegen dat ze eerst naar hun zelf kijken en dan oordelen dit wat gebeurd is tussen jou en je vrouw en super knap dat je al voor het uitkwam je vrouwtje hebt ingelicht voor mij blijf je de stan met een goede stem de artiest en actuer waar je verdomd goed in bent