Roel Vanderstukken vertelt in Dag Allemaal over wat hem gelukkig maakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Roel Vanderstukken vertelt in Dag Allemaal over wat hem gelukkig maakt. © Kristof Ghyselinck

Roel Vanderstukken analyseert zichzelf: “Als ik besef dat ik te ver ben gegaan, kan ik emmers vol huilen”

ShowbizzSoapfans kunnen aftellen, want komende maandag maakt ‘Familie’ zijn rentree op hun scherm. Dat wordt een blij weerzien met tamme goedzak Benny, vertolkt door Roel Vanderstukken (44). In het echte leven is de acteur, zo vertelt hij in dit diepgaande gesprek, minder joviaal. “Ik ben eigenlijk een luie egoïst”, zo biecht Vanderstukken zijn kleine kantjes op. Hij vertelt ook waar hij als vader aan moet werken en wat hem irriteert. “Mensen die hun baby in mijn armen duwen ‘omdat die op de foto wil met mij’... Op een slechte dag ben ik bereid om daar ruzie om te maken.”

1 reactie

 • nancy Haemhouts

  2 maanden geleden
  Zalige acteur. Gieren in familie. In flikken was hij ook top 💓💓
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Gaat Perrie Edwards Gwyneth Paltrow achterna? Zangeres overweegt carrièreswitch nu Little Mix-split onvermijdelijk lijkt
  Celebrities

  Gaat Perrie Edwards Gwyneth Paltrow achterna? Zangeres overweegt carrières­witch nu Little Mix-split onvermijde­lijk lijkt

  De Little Mix-dames staan naar verluidt op het punt om elk hun eigen weg uit te gaan na het einde van hun laatste tournee volgend jaar. De overgebleven leden, Perrie Edwards (28), Leigh-Anne Pinnock (30) en Jade Thirlwall (28), zouden elk al bezig zijn met het opbouwen van hun eigen solocarrières. Perrie Edwards ziet het als een ideale gelegenheid om een eigen merk te lanceren à la Goop van Gwyneth Paltrow.